Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor fogantál meg?

Mikor fogantál meg?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok. Felemlegetni nem szokták, mert nem valami dicsőséges dolog. Amikor váltak, akkor hallottam erről először, mert anyám ordibálta veszekedés közben apámnak, hogy gyűlöli és csak azért maradt vele eddig, mert becsúsztam és meg akarta várni, hogy elég idős legyek, hogy feldolgozzam a válást. (nos ezek után elég nehezen sikerült feldolgozni.)

Apámmal aztán beszéltem erről, hogy hogy volt ez, (vele voltam/vagyok jobb viszonyban) ő elmesélte, hogy az abortusz is szóba jött, anyám nagyon akarta, de aztán a család (ő és a nagyszülők is) annyira ellenezte, hogy végülis megmaradtam. Én mondjuk nem bánom, nem lettem sz.r életű emiatt, anyámmal sem rossz a kapcsolatom és az, hogy balhés elvált szülők mellett nőttem fel még mindig jobb, mint veszélyes hulladékként végezni egy kórházi kukában. Többek között ez az oka annak is, hogy én magam nem vagyok egy abortuszpártoló típus. De “túlélőként” azt hiszem ez alap. :)

(Ezt nem abortusz tematikájú vitaindításnak szánom, szóval légyszi erre ne reagáljon senki, semmi kedvem erről vitázni. Egyszerűen ez hozzátartozik a történethez, azért írtam le.)

2021. ápr. 15. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szeptember elején születtem. Szóval gondolom a hosszú téli december eleje, november végi esték szüleménye vagyok.

Nem terveztek, de ha már jönni akartam vártak, 3. gyerek vagyok. Sokkal később jöttem a testvéreim után. Anyukámban nem volt kérdés maradjak-e.

2021. ápr. 15. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Bár a dátumra nem emlékszem, sejtjük mikor fogantam. Egy hétvégi utazáson történt ősszel kb 20 éve. Tervezett gyerek voltam, házasságba születtem, első, de nem utolsó gyerekként. Boldog a családunk azóta is.
2021. ápr. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!