Egy barátnőm azt mondta, hogy érezte mikor megfogant. Kiváncsi lennék hasonló történetekre? én nem gondolom ,hogy érezhető ,de kiváncsivá tett.
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 07:23
1/13 anonim válasza:
Nyilván sokan érezték, hogy megfogantak aztán nem, vagy nem érezték aztán igen, szóval csak véletlen volt. Nem lehet megérezni.
2/13 anonim válasza:
Lehet éreztek valamit ki tudja de ezekre az érzésekre alapozni nem lehet.Sok nő érzi vagyis úgy véli aztán negatív a teszt.Bizonytalan mint a kutya vacsorája.Legtöbbször semmit nem éreznek és mégis pozitív lesz a teszt
3/13 anonim válasza:
Az elsőnél nem éreztem semmit. Később egy barátnőm mesélte, hogy éppen a melóban a mosdón ült, amikor eszméletlen erős alhasi szúrást érzett, pár másodpercig tartott. Pár héttel később pozitív lett a terhességi tesztje. Mondta, hogy biztosan akkor fogant meg.
Egy tapasztalattal a hátam mögött jót mosolyogtam az elméletén, persze neki csak bólogattam.
Na erre... A második babánk tervezésénél. Ugyanúgy a mosdón voltam, ugyanúgy benyillalt a hasamba a fájdalom és ugyanúgy pár héttel pozitív lett a tesztem 🤷♀️ De még így is fenntartásokkal kezelem mindkettőnk történetét.
4/13 anonim válasza:
Mindkét terhességem előtt, kb mikor beágyazódhatott, éreztem egy bizsergés majd szúrás szerű rövid fájdalmat. Első alkalommal még elhittem, hogy hülye vagyok és nem érezhettem meg, de második terhességemnél már biztosan tudtam, hogy ez a babám volt. Semmikor máskor nem éreztem hasonlót, csak abban a hónapban amikor megfogantak.
5/13 anonim válasza:
Az legfeljebb a beagyazodas. A fogantatás mikor bemegy a spermium a petesejtbe. Ha azt is érezte jó fickos a palija :D
6/13 anonim válasza:
Azt érezte amikor ő fogant meg, vagy h benne a gyerek?
Nem mintha bármelyiknek lenne értelme..
7/13 A kérdező kommentje:
Jogos 🤣 babája fogantatása
2021. márc. 30. 09:44
8/13 anonim válasza:
Hát én többször éreztem, hogy ha ebből se lesz gyerek, akkor semmiből :) mint ahányszor lett. A beágyazódás viszont a fogantatás után kb. egy héttel van.
9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként én sem hiszem, de nem tartom kizártnak! Ezért kérdeztem csak. Az értelmetlen meg szerintem max a férfiak mellbimbója. Számomra értelmes, érdekes ez a kérdés. Talán másnak is. 😊
2021. márc. 30. 09:55
10/13 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy nekem így mesélte, nem kizárt hogy nics tisztában a fogalmakkal ,különbségekkel.. 😆
2021. márc. 30. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!