Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy barátnőm azt mondta, hogy...

Egy barátnőm azt mondta, hogy érezte mikor megfogant. Kiváncsi lennék hasonló történetekre? én nem gondolom ,hogy érezhető ,de kiváncsivá tett.

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 07:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Szia, a fogantatást nem, a beágyazódást megéreztem. Sem elötte, sem azóta nem volt olyan furcsa 'szúró' érzésem, csak akkor, amikor a beágyazódás volt, és biztos, hogy az volt mert abban a hónapban csak 2x tudtunk együtt lenni, 2nap különbséggel, mert megfázás miatt egyikünknek sem volt kedve. :)
2021. márc. 30. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Jaj dehogy érezte, csak már annyira rá volt állva erre a gyerektémára, hogy azt is jelnek, tünetnek vette, ami nem az.
2021. márc. 30. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
A beágyazódást éreztem, de csak utólag tudtam meg, ho gy az vokt. Akkor fogalmam sem volt hogy az az
2021. márc. 30. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!