1/13 anonim válasza:
26 éve :D
Hogy nap, óra, perc mikor... Azt még anyám se tudja.
2/13 A kérdező kommentje:
Ja és azt is írjátok le légyszi hogy véletlen fogantatok meg, vagy akartak is titeket!
2021. ápr. 15. 15:00
3/13 anonim válasza:
2001 február 14.-től számolj vissza 9 hónapot és 1 hetet (mert késtem).
Akartak.
4/13 anonim válasza:
Valamikor december elején gondolom, ahogy visszaszámoltam. Akartak. Bár inkább előbb, sem mint utóbb. Korai volt nekik a gyerekvállalás, nem sült el túl jól.
5/13 anonim válasza:
November közepe táján, ha jól számolom. Becsúsztam, nem akartak a szüleim harmadik gyereket, de végül is maradhattam.
6/13 A kérdező kommentje:
#4 miért?
#5 de jó hogy maradhattál😁 nem szoktál felemlegetni ezt?
2021. ápr. 15. 17:31
7/13 A kérdező kommentje:
Szokták*
2021. ápr. 15. 18:25
8/13 anonim válasza:
Tervezett második gyerek vagyok, január 2-re volt édesanyám kiírva, január 3-án születtem. Szóval április eleje fele foganhattam.
9/13 anonim válasza:
Én tervezett első és egyetlen és november közepe táján fogantam
10/13 anonim válasza:
Hát a születésem idejéből ítélve 1997 júliusának végén vagy augusztusának elején. Ha jól rémlik, anyám is azt mondta, hogy egy jól sikerült nyaralás során történt.
Anyám mondhatjuk, hogy tervezett, mert direkt állt le a fogamzásgátlóval, de apám tudta nélkül, szóval az, hogy becsúszott gyerek vagyok-e, attól függ, melyik szülőmet kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!