A fogantatástol hány nap vagy hét kell hogy a lányn érezze hogy növekszik a hasa?
Figyelt kérdés
A baratnőm keménynek érzi a hasát és nem tudja miért. 1hete hogy megtörtént hogy összefeküdtünk. És arra gyanakszik hogy terhes mert kemény a hasa.
(Normális válaszokat kérek)
2021. márc. 14. 21:43
2/10 anonim válasza:
Kérdező, a lehető legnagyobb jóindulattal mondom: ne szexeljetek még, hanem tanuljatok. Tanuljátok meg rendesen a női ciklus működését, hogyan történik a fogantatás. Millió "terhesség hétről hétre" cikk is van a neten, ahol elolvashatjátok, melyik terhességi héten mi történik odabent. Nagyon alap dolgokkal nem vagytok tisztában, így nem biztonságos a szex.
3/10 anonim válasza:
Puffadás lehet az elején, de az is a fogantatás utáni első hónaptól lehet csak (talán második inkább).
A következő menzeszéig bármit is érez, az nem egyértelmű terhes tünet. Az első valódi tünet a menzesz elmaradása. Akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg neki.
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar kezdett, a 10. héttől nő a hasam. De van akinek csak a 20.-tól.
1 hét után még ha megtermékenyült, akkor se tapadt meg. A teszteléssel is érdemes várni még legalább egy bő hetet.
5/10 anonim válasza:
Nagyjából 5-6 hónaposan kezdett el nőni látványosan a hasam :))
7/10 A kérdező kommentje:
De ha ugy érzi fel van puffadva a has pontosan melyik tájékán lehet érezni?
2021. márc. 15. 11:40
8/10 anonim válasza:
A puffadás úgymond a belekben érződik, semmi köze a terhességhez, hanem az étkezés miatt van, én legtöbbször menstruáció előtt éreztem
9/10 anonim válasza:
Vegyen be egy espumizant, menjen el kaksizni es el fog mulni a kemeny has.
10/10 anonim válasza:
Nekem kb a 16. héttől kezdett el nőni a hasam. Minden terhesség más. Lehet attól is,hogy valamilyen étel intoleranciaval küzd. Nekem is az van és mikor nem voltam terhes akkor is terhesnek néztem ki mert úgy fel voltam puffadva és kemény is volt a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!