Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki huszonévesen...

Van itt olyan aki huszonévesen kicsit magára ismer?

Figyelt kérdés

Huszonévesen se munkahely, se pénz, se párkapcsolat, se szociális élet...

Minden nap a négy fal között telik, nagyon sokat a gép elött ülök, készülök az okj vizsgámra, játszok, filmezek.

Itthon persze segítek amiben csak tudok.

Szinte soha nem keres senki, egy két ember van akikkel beszélek időnként, meg két haver akikkel sokat együtt játszunk.

Ez nem élet...

2021. ápr. 8. 02:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, és a munkám is utálom. Valószínűleg hamarosan kirúgnak, mert eljöttem táppénzre.
2021. dec. 31. 11:17
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Nem vagyok covidos, kedves "sanyika", aki rámírtàl. Képzeld, nem csak az az egy betegség létezik. A tesztem negatív lett. Munkámból adódóan összefagytam, és megfáztam. Gondolom ilyen soha életében senkivel nem történt még. 😱 Nahát, mik vannak...

Egy napja vagyok táppénzen egyébként, csak az én munkahelyem nem toleràlja a tp-t, azért fognak kirúgni.

2021. dec. 31. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!