Ha egy napra a tőled ellenkező nem bőrébe bújhatnál kipróbálnád?
Sunshinedoll egy hírhedt férfigyűlölő itt a gyk-n. Még nőként is szánalmasnak találom a folyamatos vergődését.
Ha egy férfi kérdez valamit, ő tuti megjelenik és a sárga földig alázza.
Szerintem is megkeseredett, magányos, üres élete van.
Ugyanolyan primitív mint a rengeteg nőgyűlölő itt az oldalon. Akinek van egy minimális intelligenciája, az nem utálja, hanem tiszteli az ellenkező nemet, mindegy hogy férfi vagy nő.
#32 A férfiaknak bejön ez a duma, mi?
Érdekes vagy, hogy a férfiakat tiszteled, engem meg leprimitívezel, mert én nem tudom a szádba adni a farkam, sorry, majd növesztekegyszer :(
34, na itt jön ki a primitivitásod amiről beszéltem.
Még mindig az első szerelmemmel vagyok együtt, abszolút nem érdekel hogy ki mit gondol rólam, meg hogy kinek mi jön be. Nem tekintek a páromon kívül más férfiakra sem potenciális szexpartnerként, sem potenciális párként.
De maximálisan tisztelem őket, ahogy a nőket is, mert jól neveltek a szüleim, ami láthatólag rólad nem mondható el.
Senki nem tehet arról hogy férfinak vagy nőnek születik, nem az ellentéteket kell figyelni hanem az egyezőségeket. Ugyanis emberek vagyunk mind.
A nemek harca egy ostobaság. Mindenkit egyenként kell megítélni akivel életünk során találkozunk, nem beskatulyázni a neme vagy akármi más alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!