Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy napra a tőled ellenkező...

Ha egy napra a tőled ellenkező nem bőrébe bújhatnál kipróbálnád?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 14:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%
#27: De, szerintem értem a viccet, de ez nem "jött le". Nagyon képletesen fogalmaztál, nekem úgy tűnt, mintha a tapasztalataidat írtad volna le, no de hála a jó égnek tévedtem, további szép napot!
2021. márc. 31. 16:30
 32/38 anonim ***** válasza:
66%

Sunshinedoll egy hírhedt férfigyűlölő itt a gyk-n. Még nőként is szánalmasnak találom a folyamatos vergődését.

Ha egy férfi kérdez valamit, ő tuti megjelenik és a sárga földig alázza.

Szerintem is megkeseredett, magányos, üres élete van.

Ugyanolyan primitív mint a rengeteg nőgyűlölő itt az oldalon. Akinek van egy minimális intelligenciája, az nem utálja, hanem tiszteli az ellenkező nemet, mindegy hogy férfi vagy nő.

2021. márc. 31. 16:32
 33/38 Sunshinedoll ***** válasza:
27%
Nyissatok nekem rajongói klubot szerintem :)
2021. márc. 31. 17:11
 34/38 Sunshinedoll ***** válasza:
28%

#32 A férfiaknak bejön ez a duma, mi?

Érdekes vagy, hogy a férfiakat tiszteled, engem meg leprimitívezel, mert én nem tudom a szádba adni a farkam, sorry, majd növesztekegyszer :(

2021. márc. 31. 17:13
 35/38 anonim ***** válasza:
76%
34. Nem volt még normális pasid az a gond. Szerintem neked is a külső a minden, hogy legyen kigyúrt meg ilyenek aztán csodálkozol. De minek??
2021. márc. 31. 18:20
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem ebben a lekorlátozott, "semmisemlehetcsinálni" covidos időszakban.
2021. márc. 31. 18:31
 37/38 anonim ***** válasza:
25%
Sunshinedoll: #22 hatalmas volt. IMÁDOM
2021. márc. 31. 19:26
 38/38 anonim ***** válasza:
78%

34, na itt jön ki a primitivitásod amiről beszéltem.

Még mindig az első szerelmemmel vagyok együtt, abszolút nem érdekel hogy ki mit gondol rólam, meg hogy kinek mi jön be. Nem tekintek a páromon kívül más férfiakra sem potenciális szexpartnerként, sem potenciális párként.

De maximálisan tisztelem őket, ahogy a nőket is, mert jól neveltek a szüleim, ami láthatólag rólad nem mondható el.

Senki nem tehet arról hogy férfinak vagy nőnek születik, nem az ellentéteket kell figyelni hanem az egyezőségeket. Ugyanis emberek vagyunk mind.

A nemek harca egy ostobaság. Mindenkit egyenként kell megítélni akivel életünk során találkozunk, nem beskatulyázni a neme vagy akármi más alapján.

2021. márc. 31. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!