Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy napra a tőled ellenkező...

Ha egy napra a tőled ellenkező nem bőrébe bújhatnál kipróbálnád?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 14:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Én szívesen kipróbálnám.

Kíváncsi lennék, hogy milyen érzés pasinak lenni. :DD

17,L

2021. márc. 31. 15:59
 22/38 Sunshinedoll ***** válasza:
42%

Napom:

Kivergődök az ágyból, ásítok, hajam kócos, bár homlokban már mikiegeresedik, de lehet megse fésülöm, mert erre döglenek a nők.

Az ágyat se vetem be, mert minek. Ha egyedül lakok, fölösleges, ha meg nővel, akkor azé van, hogy ő megcsinálja helyettem.

Borostás az állam, de nem tudom még, megborotválkozok-e vagy nem. Nem oszt, nem szoroz.

Nem reggelizek, mert pasis diétán vagyok, vagyis majd csak este eszek valami hamburgert, sültkrumplival meg két üveg sörrel, amitől ha hízok is, senki nem fogja észrevenni. Én se.

Elmegyek pislini és fogat mosni, upszi, elfelejtettem lehajtani a vécé fedelét és kimosni a mosdókagylót. Nembaj. Utána lefotózom a lábam közét is és elküldöm pár csajnak, azok úgyis imádják az ilyesmit.

Végül kiválasztom a ruháimat aznapra. Farmert meg pólót veszek fel, edzőcipővel és egy percig se gondolkozok el azon, vajon kövérnek tűnök-e bennük. Övet nem veszek fel, a nadrágot a férfiasságom sugárzó ereje tartja meg a derekamon.

Jó dolog királynak lenni, b-szdki.

Busszal megyek dolgozni, a kétüléses hely külső, közlekedő folyosó felőli oldalára ülök és megbámulom a szoknyás nőket. A lábaimat és jól szétterpesztem, mert hát kell a hely a hatalmas golyóimnak. Csak lazán, kényelmesen.

Táska nincs nálam, hisz azon se kell izgulnom, hová teszem a fésűmet, hiszen nem használtam évek óta, a pénztárcám, a telefon és a kulcs elfér az óriási zsebemben bőven. Senki nem bámul rám, míg a buszon ülök, ami tök jó.

Senkit nem érdekel a mellkasom meg a fenekem se, mert mindkettő lapos, hah, ehhez is hozzá lehetne szokni könnyen.

Szóval dolgozni megyek, ma kapok fizetést is, hátha hozzádobnak egy kis bónuszt vagy előléptetést, most hogy férfi lettem.

Lehet el kéne menni fodrászhoz, most, hogy férfi vagyok, olcsóbb, ki kéne használni.

Mire beérek a munkahelyemre, a kávé már kész. Nem tudom, ki csinálta, de nem én. Huh. Király. Ma a mikrót és a bögrét se mosnom el használat után. Azt amúgy azt se tudom, ki szokta megcsinálni, biztos a tündérek.

Munka után beugrok a kocsmába sörért meg focimeccset nézni. Szuperhetero vagyok, sörivás közben nézek 20 pasit egy golyó után futni. Ahhh. Férfiként még a sörnek is jobb íze van. Eszembe sem jut a házimunkán, bevásárláson, vacsorán gondolkozni.

Ma sok pasi van a kocsmában, könnyen összehaverkodok velük, persze minden beszélgetésben én vagyok az ördög szócsöve, én mondom a legközépszerűbb vicceket, és fürdőzök a szeretetben és elismerésben, amit ezekért kapok. Páran rám is szólnak, hogy de vicces ez a Laci, mert nem tudják, hogy Laura vagyok.

Mielőtt hazamegyek eszek egy hamburgert, extra hússal, mert hús nélkül nem érezném, hogy helyén vannak a golyóim. Sültkrumpli meg még egy sör belefér. A tálcát nem viszem vissza magam után, azért vannak a takarítók, hogy ezt megcsinálják, én ma biz' Isten nem könnyítem meg senki munkáját.

Hazafelé még leveszem a bankszámláról a mai fizetésem, nehogy holnapra eltűnjön a különbözet, amit azért kaptam, mert férfi lettem egy napra.

Otthon vetetlen ágy fogad, szellőztetni se szellőztetett senki, de én ma így szeretem.

Jó éjt!

2021. márc. 31. 16:07
 23/38 anonim ***** válasza:
69%
Sunshinedoll ha ezt ismeretlenül írtad volna, még egy tök jó ironikus szöveg is lehetett volna. De, így csak maxoltad a férfiutálatod.
2021. márc. 31. 16:09
 24/38 anonim ***** válasza:
#21: Á, nem olyan nagy kaland, le tudsz pisilni rendesen egy fát, de ha aznap nincs havid meg nem akar megdugni senki akkor kb. semmi különbség. Gondolom :-D
2021. márc. 31. 16:10
 25/38 Sunshinedoll ***** válasza:
32%

"sunshinedoll utálja a férfiakat mert sunshinedoll szerint a férfiak nem mosogatnak el maguk után :(((("

Nők: a nőgyülőlet következtében nők ezrei halnak meg.

Férfiak: NEMISSSSSSS!

peace!

2021. márc. 31. 16:12
 26/38 anonim ***** válasza:
40%
#22: Te egy nagyon-nagyon szomorú, megkeseredett ember lehetsz :-/ Sajnálom.
2021. márc. 31. 16:13
 27/38 Sunshinedoll ***** válasza:
34%
#26 Szerintem meg vicces vagyok, sajnálom, ha NEM sikerült megérteni a HUMORT meg a VICCET, manapság már semmivel se lehet VICCELŐDNI mindenki olyan érzékeny meg píszi, basszus.
2021. márc. 31. 16:14
 28/38 anonim ***** válasza:
21%
26, te meg egy szexista férfi lehetsz, sajnálom :(
2021. márc. 31. 16:20
 29/38 anonim ***** válasza:

"na, amikor egy leszbikus feministától kérdeznek ilyet..."

Leszbikus vagyok, mert nem akarom, hogy péniszem legyen?

2021. márc. 31. 16:23
 30/38 anonim ***** válasza:
38%

Sunshinedoll mégis hogy jött ide a nők halála? Már megint túltoltad és már megint elkezdted szidni a férfiakat. Gyakorlatilag ebből állsz.

Itt nem a humorral van a probléma, hanem azzal, hogy miért ilyen a humorod. Írtam, ez még vicces is lehetett volna, ha nem te írod és nincsen mögötte frusztráció. És tádám, egyből is előrántottál egy kis férfiszidást. Eddig tartott a humor?

#26: Nagyon eltaláltad, hogy milyen szegény. A felnőtt kategóriában elég sokat tolta a dolgot. Még akkor is átjött mindenkinek a megkeseredettsége, amikor előadta, hogy mennyire "boldog" párkapcsolatban él.

2021. márc. 31. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!