Benneteket nem bosszant ez a dolog? A sok férfiellenes/ nőellenes ember akik semmit nem tudnak, csak fröcsögni az ellenkező nem tagjaira? (többi lent)
Engem is zavarnak, de remélem hogy legalább szaporodni nem fognak. Ez a dili is el fog tűnni előbb-utóbb.
Persze nem mondom hogy mindenki tökéletes, de kollektíven megbélyegezni egy társadalmi csoportot (erre már volt példa, a sok kis Hitlerina meg Hitler is magába nézhet/ne).
De aki hülye, az is marad. :)
Ezeknek mind van rá okuk, hogy így viselkednek, engem is nagyon idegesítenek, mert sok ember szeretne pár találni magának, és akkor belebotlik ezeknek a lúzereknek a szövegeibe. És persze, hogy egykét csalódás után az ember nem szívesen olvassa a saját nemét ócsárló megjegyzéseket.
És sajnos arctalanul látni ezeket a kommenteket, az ember belegondolja a helyükre a teljesen átlagos, normális akárkiknek a képét.
Pedig ezek kivétel nélkül ronda, ehhez képest nagyképű, emberileg teljesen alkalmatlanok mindenféle téren a párkapcsolatokra, társas életre is.
Ha tud konstruktívan vitatkozni, és érvelni, akkor nincs vele bajom. Ha nem tudja alátámasztani a véleményét semmivel, akkor viszont van.
Én speciel meg tudok fogalmazni normális, építő jellegű kritikát is a nőkről (rá is szolgálnak ám!), viszont a vitaképtelen bugyuta turbófeministákok ezt is személyes támadásnak fogják fel. Akkor most én is nőgyűlölő vagyok?
Ja, és fröccs-fröccs-fröccs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!