Fruit Basketban miért nem változnak át sokszor ha az ellenkező nem megerinti őket?
Figyelt kérdés
Az első pár részben úgy vettem észre erre oda van figyelve de most tartok a második évad közepén és már egyatalan nem figyelnek erre oda és zavaró hogy egyszer van átok aztán nincs. Vagy van erre valami magyarázat csak én nem jöttem rá?2021. febr. 2. 15:33
1/2 anonim válasza:
Elmondták az első pár rész alatt valamikor, hogy csak akkor változnak át, ha az ellenkező nemű személy MEGÖLELI őket. Ettől még megfoghatja a kezét, megsimogathatja az arcát, nekidőlhet, amíg nem öleli meg, nem fog átváltozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Ohh bakker akkor én emlékeztem rosszul tartottam egy úgy látszik picit túl nagy szünetet a két évad között köszönöm a választ ❤️
2021. febr. 2. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!