Csak akkor néz meg jobban az ellenkező nem, ha az átlagnál szebb vagy vagy rondább, ha átlag vagy, akkor nem. Ez igaz?
Azt hallottam, hogy az emberek, lányok (fiú vagyok) akkor mérnek csak végig, akkor bámulnak meg, ha az átlagnál jóképűbb vagy vagy pedig csúnyább, ha kb az átlagba tartozol, akkor nem néznek meg annyira.
A helyzet az, hogy engem több negatívum ért, mint pozitívum, (vagy csak jobban megmaradtak bennem) de volt, hogy bejöttem lányoknak, szóval nem tudom magamról állítani, hogy ocsmány vagyok, de azt se hogy hű de jóképű. Mégis van, hogy egy-egy lány, mikor szembe jön, csak néz és néz.
Honnan tudom, hogy épp arra gondol, hogy "Milyen állat ez?" vagy hogy "Hmm, örülnék, ha szúrna!"? Vannak "jelei"?
Én igazából minden embert megnézek,akkor is ha lány az illető.(pedig nem vagyok leszbi) Persze a helyes fiúkat kicsit tovább bámulom...
Azt,hogy undorral néz rád,vagy tetszel neki,látnod kéne a tekintetéből. De küldhetnél képet privátban,és őszintén véleményeznélek... L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!