Mit próbálnál ki/tudnál magadénak szívesen az ellenkező nem "dolgai, képességei" közül?
Tudom,hogy gáz, meg várható volt,de akkor is...
Amit kipróbálnék,az a maszturbálás minden formában....Leszbi kaland.....
Amit irigylek,hogy van egy olyan eszközük(női test) amivel egy sereg férfit maguk köré tudnak gyűjteni,úgy hogy azt se mondták,hogy mit kell csinálniuk....Én is szeretnék egy ilyen eszközt...Egy hordozhatót...
Jaj, amikor a kórházban adnak neked egy poharat, h akkor most pisilj, hát mennyország lehet olyankor pasinak lenniXD
Elmennék egy forgalmas hely mosdójába is vizelni, mert baromi vicces lehet, ahogy az ember próbálja elkerülni a másikat, meg nem ránézni. Maszturbálás, meg felkeresném az összes bogarat és pókot a házban és megölném őket.
Aztán elmennék egy bárba egyedül, leülnék egy sört meginni és hazamennék. (Mert ezt nőként is megtehetném, de akkor vagy lecsúszott alkesznak néznének, vagy valakinek, aki kétségbeesetten fel akar szedni egy pasit az este. Ha ezt egy pasi csinálja, akkor meg csak "magányos farkas" típus):D
Pl.,hogy azt mondom,ha a másik nem veszi a jeleket,akkor az ő hibája.
Mondjuk ezt így is szoktam...:D
Akkor legyenek a mellek!
Mellbedobással elintézni ezt-azt :D
4-es
Egy koffernyi pénz.
És bárhová magaddal tudod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!