Ha egy napra a tőled ellenkező nem bőrébe bújhatnál kipróbálnád?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 14:46
11/38 anonim válasza:
Persze. Egész nap "helikoptereznék", állva pisilnék és kinyitnám az összes befőttes üveget a házban. :D
N
12/38 anonim válasza:
Persze. Gyorsan csinálnák magamról egy csomó meztelen képet és videót, aztán feltolnám onlyfansra, hogy keressek egy csomó pénzt. :D
13/38 anonim válasza:
#8 mondtam én ilyet??? amúgy nektek legalább mindig ott van egy a halvány esély, de legalábbis nem érzitek magatokat a világ mocskának, amiért szerelmesek vagytok, és mások se tartanak annak érte
#9 képletesen mondtam
14/38 anonim válasza:
Simán! Pasi vagyok, de mindig érdekelt a csajok egymással téma!
15/38 anonim válasza:
Az összes szembejövö pasival megdugatnám magam
16/38 anonim válasza:
Csak akkor ha valami irtó szuper pasi lehetnék és egész nap élvezném az elismeréseket, meg önnön tökéletességemet!
17/38 anonim válasza:
Nembináris vagyok, gondolom, a kérdés arról szól, hogy kipróbálnám-e, milyen lenne, ha a nemi szerveim másmilyenek lennének. Nekem teljesen mindegy, mi van a lábam között, kb. semmi sem változna bennem attól, ha másmilyen nemi szervem lenne.
18/38 anonim válasza:
Testileg, lelkileg egyaránt férfinak érzem magamat, szóval nem.
19/38 anonymousreview60 válasza:
Igen, de akkor és csak akkor, ha:
- legalább a fogalmaim szerint átlagos nő lennék (annyira azért nem magas ez a léc), és
- lehetőségem lenne maszturbálni, hetero és esetleg bi/leszbikus partnerrel szeretkezni.
Ennek ellenére nincs bennem férfiakra kiváncsiság (a hétköznapokban) és nincs férfi-férfi szex fantáziám.
20/38 anonim válasza:
na, amikor egy leszbikus feministától kérdeznek ilyet....#5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!