Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A 18-35 év közöttiek 81%-a...

A 18-35 év közöttiek 81%-a otthon él – mi lesz ebből a generációból?

Figyelt kérdés
Régebben félúton voltunk az északi népek (18 évesen elköltözik otthonról) és a déliek (többgenerációs együttélések) között, de az utóbbi időben nagyon eltolódott rossz irányba a „felnőtt, de még a szüleivel lakik, magyarul gyerek”-generáció.
2021. márc. 12. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
96%
Amíg egy 60 négyzetméteres lakás 50 millió addig ne várj változást...
2021. márc. 12. 12:40
 2/62 anonim ***** válasza:
8%
Nem annyi, lehet venni 15 millióért is.
2021. márc. 12. 12:42
 3/62 anonim ***** válasza:
95%
Mivel az albérletek árak az egekben vannak, és egy lakás is milliókba kerül, így ne lepődjünk meg ezen a 81%-on. Amíg ilyen alacsony fizetések vannak ebben az országban, ekkora kiadások mellett, addig ne csodálkozzunk, hogy sok fiatal a szüleivel él.
2021. márc. 12. 12:42
 4/62 anonim ***** válasza:
98%
A fajlagosan magas ingatlan- és albérletárak mellett ez szerintem egyáltalán nem meglepő.
2021. márc. 12. 12:44
 5/62 anonim ***** válasza:
83%

Hogy-hogy mi? Ugyan az mint mondjuk 30 éve. Nagyrészüknek van állása, ugyanúgy élik az életüket, csak nem költöztek el mert anyagilag nem éri meg. Én se tettem. 42 éves vagyok, már 18 éve ideköltözött hozzánk a barátnőm is, aki már a feleségem, és a fiunk is velünk él. Mi lakunk a felső szinten, az alsón meg a szüleim. Minek kellett volna elköltözni? Hogy dobjak ki havi 100k-t albérletre, vagy vegyek fel 10 milliót lakásra?

Amit te írsz, „felnőtt, de még a szüleivel lakik, magyarul gyerek” az nem a 81%, hanem úgy 5%, de lehet még annyi sincs.

2021. márc. 12. 12:44
 6/62 anonim ***** válasza:
91%
Ez amolyan háborogjunk együtt poszt? :)
2021. márc. 12. 12:45
 7/62 anonim ***** válasza:
91%

Igen ez ilyen háborogjunk együtt szerintem is xD

Ha kicsit a kérdező tisztában lenne a mostani helyzettel egyből nem pofázna xd

+minden generációt leszólnak így meg úgy, és mégis élünk xd

2021. márc. 12. 12:46
 8/62 anonim ***** válasza:
93%

Aki tud házasodik és agyatlanul írja alá a CSOK-ot (unokatesómék az összel házasadtak össze, nem éltek még együtt mert ugye az ugyanolyan mint amikor ott éjszakázol a másiknál...)

Aki nem az meg marad a szüleinél mert az albérletárakat már megénekelték feljebb

Ez van

2021. márc. 12. 12:46
 9/62 anonim ***** válasza:
63%

Sok szülő el nagy kétemeletes házban, de fel sem merul, hogy kisebbe költözzön és a különbözetből segítse a gyereket.

Sokan az albérlet mellett nem tudnak félretenni.

Sokan az első munkaseveikben csak zsebpenznek használják a fizetésüket.

Nem képesek párkapcsolatot kialakítani pedig ketten már könnyebb közösen házat venni.

2021. márc. 12. 12:47
 10/62 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a mai fiatalok csak hallgatják hangosan a fura zenéjüket meg laknak, bezzeg az én időmben a földeken kapálták a banánt napnyugtától napkeltéig.
2021. márc. 12. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!