A 18-35 év közöttiek 81%-a otthon él – mi lesz ebből a generációból?
Hogy-hogy mi? Ugyan az mint mondjuk 30 éve. Nagyrészüknek van állása, ugyanúgy élik az életüket, csak nem költöztek el mert anyagilag nem éri meg. Én se tettem. 42 éves vagyok, már 18 éve ideköltözött hozzánk a barátnőm is, aki már a feleségem, és a fiunk is velünk él. Mi lakunk a felső szinten, az alsón meg a szüleim. Minek kellett volna elköltözni? Hogy dobjak ki havi 100k-t albérletre, vagy vegyek fel 10 milliót lakásra?
Amit te írsz, „felnőtt, de még a szüleivel lakik, magyarul gyerek” az nem a 81%, hanem úgy 5%, de lehet még annyi sincs.
Igen ez ilyen háborogjunk együtt szerintem is xD
Ha kicsit a kérdező tisztában lenne a mostani helyzettel egyből nem pofázna xd
+minden generációt leszólnak így meg úgy, és mégis élünk xd
Aki tud házasodik és agyatlanul írja alá a CSOK-ot (unokatesómék az összel házasadtak össze, nem éltek még együtt mert ugye az ugyanolyan mint amikor ott éjszakázol a másiknál...)
Aki nem az meg marad a szüleinél mert az albérletárakat már megénekelték feljebb
Ez van
Sok szülő el nagy kétemeletes házban, de fel sem merul, hogy kisebbe költözzön és a különbözetből segítse a gyereket.
Sokan az albérlet mellett nem tudnak félretenni.
Sokan az első munkaseveikben csak zsebpenznek használják a fizetésüket.
Nem képesek párkapcsolatot kialakítani pedig ketten már könnyebb közösen házat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!