Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszamegyünk még a félévbe...

Visszamegyünk még a félévbe egyetemre?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem. Lehet március 25. dikétől még jobban szigorítanak. Hülyeség lenne már erre a pár hónapra megnyitnijuk
2021. márc. 3. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
nekunk professzorok azt mondjak husvet utan megyunk vissza kb meg szerinrem is kb addigra lesz eleg vakcina
2021. márc. 3. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Remélem, nem.

Nálunk a digitális oktatás sokkal jobban működik, ráadásul 3 órát kellene utaznom naponta, "cserébe" sok katalógusos előadásom lenne:(

2021. márc. 3. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Én kicsit félek tőle.

Estis vagyok és szerintem ahhoz képest, hogy nem nappali, kemény szak, már most beadandók, heti kvízek vannak pl.

Kb 25-40 év közöttiek vagyunk, szinte mindenki munka mellett, van, akinek gyereke van, van, aki GYES mellett. Nálunk véleményem szerint prioritás, hogy valahogy össze tudjuk egyeztetni ezt az egész egyetemet a munkával, ahol van, a családdal. Ráadásul a suli tök jól megoldotta a szinkron online oktatást, néhány oktató kifejezetten jó órákat tart. Az is jó, hogy fel tudjuk venni és számonkérés előtt a saját tempónkban visszanézni.

Tehát én nem lennék őszintén boldog, ha vissza kellene menni az egyetemre. :( de látok esélyt rá.

(Tudom, van olyan szak, ahol szívás a távoktatás...)

2021. márc. 3. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még a félév kezdete előtt bejelentették, hogy online lesz az egész félév, a vizsgaidőszak is.
2021. márc. 3. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez melyik egyetem?
2021. márc. 3. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik tanár ezt mondja, a másik azt.Albérlet szempontjából ez elég rossz, meg a gyakszi miatt is, és a legtöbb órám gyakorlati amit elég nehéz itthonról megcsinálni:( meg hát hiányoznak már a srácok is na
2021. márc. 4. 15:23
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem az egész félév online lesz
2021. márc. 7. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!