Remélem, nem.
Nálunk a digitális oktatás sokkal jobban működik, ráadásul 3 órát kellene utaznom naponta, "cserébe" sok katalógusos előadásom lenne:(
Én kicsit félek tőle.
Estis vagyok és szerintem ahhoz képest, hogy nem nappali, kemény szak, már most beadandók, heti kvízek vannak pl.
Kb 25-40 év közöttiek vagyunk, szinte mindenki munka mellett, van, akinek gyereke van, van, aki GYES mellett. Nálunk véleményem szerint prioritás, hogy valahogy össze tudjuk egyeztetni ezt az egész egyetemet a munkával, ahol van, a családdal. Ráadásul a suli tök jól megoldotta a szinkron online oktatást, néhány oktató kifejezetten jó órákat tart. Az is jó, hogy fel tudjuk venni és számonkérés előtt a saját tempónkban visszanézni.
Tehát én nem lennék őszintén boldog, ha vissza kellene menni az egyetemre. :( de látok esélyt rá.
(Tudom, van olyan szak, ahol szívás a távoktatás...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!