Igennel szavaztam, 24 vagyok, de kb egy 70 éves érzelmi szintjén vagyok. Semmi újat nem hozhat már nekem az élet, se pozitív, se negatív értelemben. A regénynek vége, a kapu bezárult, a mese befejezve...
2021. febr. 5. 19:30
2/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nem az életbe, hanem az általad átélt tartalmatlan és értéktelen eseménysorozatba fáradtál bele, amit tévesen az élettel azonosítasz. Te még el se kezdtél élni.
2021. febr. 5. 19:33
3/23 anonim válasza:
Inkább az élet fáradt belém.
2021. febr. 5. 19:33
4/23 A kérdező kommentje:
én is 24 vagyok, próbáltam, hibáztam, szerettem de nem szerettek, fejlődtem javultam de ennyi. Meguntam. Nem leszek önygilkos nyilván csak ez olyan semmilyen...
2021. febr. 5. 19:34
5/23 anonim válasza:
Jó reggelt! Ha össze vagy zavarodva, az jó jel. Arra utal, hogy rugalmas és fejlődőképes a személyiséged. A kisgyerek is úgy tanul, hogy véletlenül szétrúgja a kockavárat, amit az előbb megépített. Első zavarodottságában ő sem érti a helyzetet, de idővel megtanulja kezelni, és jobb várat fog építeni, mint azelőtt. És majd egy szépen napon végleg félreteszi a gyerekjátékokat...
Ahol a hitrendszerek végetérnek, ott kezdődik a valóság 🙂
2021. febr. 5. 19:37
6/23 anonim válasza:
2-es vagyok. Igen, az idő múlásával az ember elveszíti a lelkesedését, sok csalódádon keresztülmegy, elveszíti a bizalmát az emberekben, mert átverik. Igazából kis porszemek vagyunk, semmit nem számítunk, az élet ugyanúgy menne tovább ridegen és fagyosan nélkülünk is. A gyermeki naivitás tovatűnik, idegesítenek az emberek, előre lemeccseled mit fog mondani X személy, épp ezért már semmi meglepetést nem fog okozni. Vagy hogy ki köt beléd, azt is előre látod. Dolgozhatsz rabszolgaként míg nyugger nem leszel, utána kihullik a foga, demens lesz, vagy megkeseredik az életben. A megtakarítást majd költheti gyógyszerekre, meg kezelésekre. A gyerekei le se fogják sz@rni, nem látogatják, lehet nem is lesznek idehaza. Vígasznak ott maradhat egy macska. És a magány. Így máris hárman lesznek.
2021. febr. 5. 19:39
7/23 anonim válasza:
Bocsánat rosszul írtam, 6-os vagyok és az 1-es kommentet írtam.
2021. febr. 5. 19:40
8/23 A kérdező kommentje:
5-ös, az lehet csak a valóság unalmas annak ellenére hogy néha izgalmat okoz, egy kutatónak.De lapjában itt nincsenek csodák minden kimért és rideg. Kiszámítható. Unalmas.
2021. febr. 5. 19:41
9/23 anonim válasza:
Nem hinném.
2021. febr. 5. 19:43
10/23 anonim válasza:
Pontosan Kérdező. Az élet nem más, mint puszta matematikai egyenlet. Minden le van játszva előre, ki lehet számítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!