Más is belefáradt az életbe?
Én viszonylag fiatal vagyok, de egyszerűen belefáradtam, csak sodródóm. Régen az a képzetem volt hogy tudok kormányozni de nem így van!
Ti hogyan élitek meg a magányt, a sikertelenséget, az egyedül létet az értelmetlenséget?
Nem muszáj magányosnak és sikertelennek lenni. Ki kell hozni az életből valamilyen jobbik opciót, kellenek barátok akik a rossz időkben is segítenek, hajszolni kell a sikert és máris nem lesz értelmetlen. Ha éppen mégis értelmetlen és sz*r, arra van egy találó de lefordíthatatlan angol szó: escapism.
Milyen élethelyzetben vagy, ahol sodródsz?
1.)harmincnál nem több.
2.) Úgy az egészben elfáradtam én rendkívül balszerencsés vagyok!
Belefáradtam. Harmincas éveim vége felé járok, több évtizede minden nap fáradtan, kimerülten ébredek, bármit próbáltam eddig csinálni a "laikusok által ismert" praktikusságokon át a komolyabb dolgokig, szakkönyvet olvasni, semmi sem segített. A napi szintű rutin-feladataimhoz is alig van erőm, energiám. Nem is gondolhatok családalapításra - nem mintha lenne kivel...
Ha e problémám megoldódna, kihoznám az életből, amit tudok.
En nem az eletbe faradtam bele, hanem abba, hogy olyat csinalok, ami nem erdekel. Jo lenne szabadnak lenni 4-5 evre.
Azon dolgozom, hogy ez megvaltozzon.
Kellenek a folyamatos celok. Amugy lehet depresszio a hatterbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!