Fényes nappal egy cigány nő ordított és üvöltött velem az utcán, majdnem nekem is jött. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mentem volna le barátnőm elé, csóváltam a fejem mert nem találtam a kulcsom, erre 20m rol oda üvölt nekem mi a f.... t razod a fejed? Na onnantól kezdve el indult a lavina... Minél messzebb mentem tőle annál jobban üvöltött utánam, hogy előre forduljak meg taka.... rodjak... Én vissza neki, húzz el a picsaba te Bud.... OS cigány. Miért kötnek belém állandóan a cigány nők? 130 cm volt kB 40 kg vasagyal együtt, a vállam ig ért, én pedig 170 és a teremben töltöttem eddig a fél életem.mit lehet ilyenekkel tenni? Miért zavarta ennyire, hogy már csak azért is néztem és nem fordultam meg? N302021. febr. 4. 18:41
31/34 A kérdező kommentje:
És ennek egyáltalán mi köze van ahoz amit ki írtam? Szerintem semmi
2021. máj. 1. 13:00
32/34 anonim válasza:
Te olyan lehetsz, amire mi azt mondjuk "fehércigány". Balhés sértődékeny alak, akinek a túljátszott önérzetéből sütnek az önértékelési gondok. Így felkapni a vizet egy ismeretlen bolondon...
33/34 anonim válasza:
Magyar ember a saját hazájában, kisebbségi komplexussal. Érdekes kombó :D
34/34 anonim válasza:
Aki akar,az írjon. Kitisztítjuk az országot! :)
Takarítás...
Elvégre tisztaság fél egészség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!