Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fényes nappal egy cigány nő...

Fényes nappal egy cigány nő ordított és üvöltött velem az utcán, majdnem nekem is jött. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Mentem volna le barátnőm elé, csóváltam a fejem mert nem találtam a kulcsom, erre 20m rol oda üvölt nekem mi a f.... t razod a fejed? Na onnantól kezdve el indult a lavina... Minél messzebb mentem tőle annál jobban üvöltött utánam, hogy előre forduljak meg taka.... rodjak... Én vissza neki, húzz el a picsaba te Bud.... OS cigány. Miért kötnek belém állandóan a cigány nők? 130 cm volt kB 40 kg vasagyal együtt, a vállam ig ért, én pedig 170 és a teremben töltöttem eddig a fél életem.mit lehet ilyenekkel tenni? Miért zavarta ennyire, hogy már csak azért is néztem és nem fordultam meg? N30
2021. febr. 4. 18:41
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
És ennek egyáltalán mi köze van ahoz amit ki írtam? Szerintem semmi
2021. máj. 1. 13:00
 32/34 anonim ***** válasza:
33%
Te olyan lehetsz, amire mi azt mondjuk "fehércigány". Balhés sértődékeny alak, akinek a túljátszott önérzetéből sütnek az önértékelési gondok. Így felkapni a vizet egy ismeretlen bolondon...
2021. máj. 9. 09:38
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
Magyar ember a saját hazájában, kisebbségi komplexussal. Érdekes kombó :D
2021. máj. 9. 09:39
 34/34 anonim ***** válasza:
35%

Aki akar,az írjon. Kitisztítjuk az országot! :)

Takarítás...

Elvégre tisztaság fél egészség!

2021. máj. 9. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!