Kezdődik az introvertáltak álma a szerdai nappal? Nincs több utcán éjszakánként hangoskodó idióta, végre mindenki megtapasztalja azt a 100%-os örömforrást, amit az otthon és a 4 fal tud adni, és nem rohan mindenki mindenfelé, mint a mérgezett egér?
az feltűnt másnak is,hogy most már kijárási tilalom a dolog neve?
nem pedig kijárási korlátozás,mint tavasszal?
Mivel már volt benne tapasztalatunk március-május közt, így nem szokatlan, egy idő után unalmassá válik nekünk is.
"...és nem rohan mindenki mindenfelé, mint a mérgezett egér": ez, ha belegondolsz Kérdező, csak részben igaz, mert aki pl.: fél 5-5-ig dolgozik, az 1000-el fog menni startolni a postára, a bótba, ahol kisebb-, de inkább nagyobb sorok lesznek a pénztáraknál is.
Nekem múlt héten jött el az álom, végre nem kell napi 2 órát utaznom az irodába, elrendelték a home office-t.
Amúgy nem tudom, miért kell ilyen alpárian megnyilvánulni azok felé, akik elvannak egyedül is, kedves 2-es?
Én a tavaszit élveztem is (jó, tudom, hogy anyagilag másoknak rossz, de attól még nekem jól esett az egyedüllét).
Most egyelőre nem bánom, mert jönnek a zh-k, beadandók, máskülönben se tudnék kimozdulni, vagy kéthetente egyszer.
A home office meg maradhatna felőlem örökre. Bár pont a valahova tartozás érzése miatt heti 1 nap még bejárnék. :D
Ráadásul egy kedves ismerősöm is jól érezte magát, nem is titkolja.
Az intézkedések sajnos kellenek, már így is elkéstek velük.
Tavasszal nem volt kijárási tilalom. Ténylegesen korátozás.
Most tilalom lesz/van, este, éjjel.
Az alpári hangnemet meg hanyagoljuk azokkal szemben, akik tényleg maguknak valók és bírják, akár szeretik is az egyedüllétet. Csak mert mások vagyunk, mint a többség...
Most megint beindult az élet. Részeg fiatalok, uvoltetik a Bluetooth hangszórót, kiabálnak és piálnak. Hétvége, szombat és vasárnap is erre riadok reggel 5-kor. Azt terveztem, vegre kialszom magam. Miattuk virrasztok, közterületet kihívtam, most 7-re lett kuss. Ez normális? Nyilván nem!
Vége a normális életünknek, nap mint nap újra tönkre teszik az életünket ismeretlen, ordenáré "emberek". Azt kívánom nekik, ugyanígy más tegye velük azt, amit ők velünk. Soha ne hagyják őket aludni!
A kijárási tilalom belvárosban normális életet hozott. Ennek most vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!