Fényes nappal egy cigány nő ordított és üvöltött
velem az utcán, majdnem nekem is jött. Mit lehet ilyenkor
tenni?
A Deák-téri gyilkosokról nemis beszélve. Aki megrugdosta a földön haldokló fiatal fiút, már rég közöttünk van. :) Szánalmas. Bent kéne r.hadnia a börtönben.
2021. ápr. 30. 22:58
22/34 A kérdező kommentje:
A roma a c... ny meg engedhet magának akármit igaz? Fényes nappal nekem akár jönni és ordít és én takarodjak el mikor ő jött le az én környékére? Hol élünk? Itt az a legnagyobb probléma, hogy az emberek 90% otthon a 4fal között dühöng ha ilyen (is) van mert nem mer lépni. És azt ne felejtsük el ha visza beszélek neki és nem hagyom magam meg neki áll feljebb? Nevetséges és vicc ez az egész. Ha onvedelmbol visza támadók neki még engem csuknak le mert kisebbség... Gusztustalan ez az egész!
Légy kérdező legalább olyan, mint köztük a legrosszabb. Ha majd egyedül a bőröd színe különböztet meg azoktól akiket ma megvetsz, akkor talán elégedett leszel.
Az irány jó, így tovább!
2021. máj. 1. 09:09
24/34 A kérdező kommentje:
24 te látom nem értetted meg amit mondtam! Nem a bőr színnel van itt a legnagyobb gond hanem a viselkedésel! Nem csak cigány de magyar között is van ilyen ember. Jaaaaaa de nekem kéne meghuznom magam miattuk? Nézz magadba először és ne vedd őket! Mert éppen ezért engedhet ék meg maguknak mindent! Kisebbség... Gusztustalan
Hiába,anti rasszista nem érti meg... Ő csak ugyanazt hajtogatja és ignorálja a tényeket...
2021. máj. 1. 10:12
26/34 A kérdező kommentje:
25 # anti rasszista? Nem is tudtam, hogy van ilyen megnevezés! Szóval véded a fajtad?! Ok :)
Ő maga az anti rasszista,és rájuk jellemző hogy IGNORÁLJÁK azt a tényt,hogy ki ordítozott,mert az egyik fekete és más származású. És csak erre alapozzák azt,hogy ő biztos nem lehetett a vétkes.
Ha engem megöl egy fekete,akkor az rendben van,sőt hiába van kamerafelvétel amin nyilvánvalóan látszik,hogy én a haja szálához sem értem.
Ha én ölöm meg,akkor... Nem mindegy?Elvégre mindig ő az ártatlan.
Ha elmennék szolizni mindennap azt csinálnék amit akarnék,talán a 20. darab ügy után bevinnének,igazoltatnának,aztán hazaengednének...
2021. máj. 1. 10:32
Tilos megvédenem egy honfitársamat?Tilos megvédenem bárkit?Hol van ilyen törvény?Ja tényleg ti nem ismeritek a törvényt és csodálkoztok,ha megbüntetnek XDDDDDDDD
2021. máj. 1. 10:33
29/34 A kérdező kommentje:
28 # honfitarsaid.. Jujjj ez tőled most erős volt!!! Gyűlölöm a cigányokat tisztelet annak az 1-2-nek,aki nkrlaisan, kulturáltan viselkedik és tanult! De azt el ítélem és fejbe lonem aki fényes nappal cirkusz öl és agresszívan köt bele a járó kelokbe legyen ok vagy ok nélkül! Annál lejjebb nincs és ezek a te hinfitarsaid! Nem az én szégyenlem ez hanem a tiéd! Legyél nagyon nagyon büszke rá és vedd is meg!!! Legalja
A honfitársaim sincsenek 10 millióan csak szólok ! ;)
Félre ne értsd,mert a sok és alap és nehéz fogalmak nem ugyanazt jelentik.
Normálisnak lenni sokat jelent,de nem nehéz.
2021. máj. 1. 12:53
Kapcsolódó kérdések: