Fényes nappal egy cigány nő ordított és üvöltött velem az utcán, majdnem nekem is jött. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mentem volna le barátnőm elé, csóváltam a fejem mert nem találtam a kulcsom, erre 20m rol oda üvölt nekem mi a f.... t razod a fejed? Na onnantól kezdve el indult a lavina... Minél messzebb mentem tőle annál jobban üvöltött utánam, hogy előre forduljak meg taka.... rodjak... Én vissza neki, húzz el a picsaba te Bud.... OS cigány. Miért kötnek belém állandóan a cigány nők? 130 cm volt kB 40 kg vasagyal együtt, a vállam ig ért, én pedig 170 és a teremben töltöttem eddig a fél életem.mit lehet ilyenekkel tenni? Miért zavarta ennyire, hogy már csak azért is néztem és nem fordultam meg? N302021. febr. 4. 18:41
1/34 anonim válasza:
Paprikaspray az arcába, attól ártalmatlan lesz az állat.
2/34 anonim válasza:
Velem rengeteg ilyen tortent, mindegyik esetben nevettem egy jot, majd elohuztam a telefonomat, amivel lekameraztam oket. Volt min nevetni haverokkal.
3/34 anonim válasza:
Elmenni, mintha nem is hallanád. Az ilyen valószínűleg drog vagy egyéb szer hatása alatt áll, bódult, talán hallucinál is. Semmi értelme interakcióba lépni vele.
4/34 anonim válasza:
igen általában drog lehet. nekem is többször már beszóltak mindenfélét utcán, tovább kell menni.
5/34 A kérdező kommentje:
Fényes nappal du. 1kor már ennyire tele lett volna? Szerintem itt más lehet a bibi de köszi szépen
2021. febr. 4. 21:07
6/34 anonim válasza:
Szerinted a hajlektalanok csak este drogoznak vagy mi? Delutanos muszakban dolgoznak? :D
7/34 anonim válasza:
Akkor vannak tele, amikor hozzájutnak.
8/34 anonim válasza:
Simán lehet full kettyós nem feltétlen kell ehhez drogosnak lenni.
Lehet riválist látott benned,és félt tőled mert nagyobb vagy.Mint mikor a zsebkutyus mindenkire ugat.Én férfi vagyok és nem kákabelű,volt már,hogy 150 centis 60 kilós nő kötött belém:) hülyék ezek
10/34 anonim válasza:
Lehet alapjárat ez neki, mert a szülei testvérek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!