Mit tudok tenni ha az én kutyám pórázon van, más is tudja a nagytestű kutyáját lakó övezetben pórázon sétáltatni, de egy cigány lány a két nagytestű kutyáját nem képes? És még neki áll feljebb ha mertem szólni és majdnem nekem jön nappal az utcán?
A nagy kutyak normalisak. Ha poraz nelkul jonnek,nyilvan iskolaban kepzettek es szocislizaltak.
Ellenben a yorkikkal ,akik mennek es kikezdenek a nagyobb kutyakkal,megharapjak . Aztan csodalkoznak,amikor a nagy kutya visszaharap.
Ha jol szocializalt a kutyad,akkor nxugodtan engedd oda mas kutyakhoz,nem lesz baja.
De abbol ,h felveszed,latszik,h nem szocializaltad.
A torveny nem bunteti,ha egy kutya megharap vagy megol egy masikat. A rendorok is igy vannak vele.
Igy,ha nem szovializalt a kutyad,minden kutyat messzirol kerulj inkabb magadtol.
6! Ne írj baromságokat kérlek! Az enyém szocializált, minden körülmények között behívható, láb mellett sétál és közterületen mégis pórázon vezetem, mert így kell.
Nekem is kényelmesebb lenne elengedni és zsebre rakott kézzel sétálni, de tiszteletben tartom azokat is, akik félnek a nagytestű kutyáktól, ezért nem engedem kolbászolni az utcán.
A jólneveltség meg nem méret kérdése, múlt héten egy labrador jött nekünk póráz nélkül, pedig az nem kis p.csakutya.
A köztereseknek lehet szólni, és akkor megbírságolják. Remélhetőleg már elsőre is.
Amúgy milyenek azok a kutyák? Testbeszéd bármi? Mert ha bántani akarnák a kutyád akkor nem védenéd meg azzal, hogy felveszed, csak átharapnák a kezedet is. Lehet összehaverkodnának és akkor már nem kéne félned. De gondolom hogy egy ilyen csaj közelébe akkor sem szivesen mennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!