Mit tudok tenni ha az én kutyám pórázon van, más is tudja a nagytestű kutyáját lakó övezetben pórázon sétáltatni, de egy cigány lány a két nagytestű kutyáját nem képes? És még neki áll feljebb ha mertem szólni és majdnem nekem jön nappal az utcán?
Figyelt kérdés
Ordít üvölt velem, hogy huztal el a picsaba takarodjak el még forduljak előre? Az ő kutyája nem bántanak én a kis jorkimmal pedig takarodjak el? Nem egyszer volt erre példa, hogy anyám vadlijat megharapta egy másik kutya. Egy primitív cigány lány majdnem nekem jön pár perce azért mert kénytelen voltam fel venni a kutyám és szóvá tettem neki, hogy porazta kéne tenni őket mert ő nagyon menő és póráz nélkül elengdi őket? Mit tudok ilyenkor tenni? Elnézést nagyon ideg vagyok. Meg takarodjak el? Forduljak meg és húzzák a picsaba?2021. febr. 2. 13:11
11/14 anonim válasza:
Először meg elhet próbálni szólni neki de ugy se fog segíteni.
13/14 A kérdező kommentje:
Szóltam a koztereseknek, konkrétan meg engem csesztek le majdnem.... Mivel a törvényben benne van, hogy lakott terület kötelező a póráz használat de ha be hívható a kutya akkor nem kötelező a hölgyemény akivel beszéltem annyit mondott elég hülyén fogalmaztak meg a törvényt... Szóval ha ilyenert merek szólni meg engem birsagolnak meg? Vicc
2021. febr. 4. 12:23
14/14 anonim válasza:
Se közteres, se rendőr nem fog érdemben fellépni, max igazoltatás lesz, aztán mennek tovább, a lány meg röhög a markában. Ezt nem egyszer megtapasztaltam. Rám is hívtak már rendőrt többször kutya miatt, a rendőr mondta, szó szerint mondom: "Minket ez nem érdekel, a látszat miatt adja ide a papírjait, és ígérje meg hogy többet ilyet nem csinál, aztán viszont látásra!"
A parkban este 8-10 kutyát sétáltatnak póráz nélkül, minden este rájuk hívják az ottlakók a köztereseket, rendőröket, mert ugatnak, teleszarják a parkot, tönkreteszik, és kisajátítják. Ki sem jönnek, vagy csak látszatból jönnek ki, a mai napig ez van minden este, nem lehet mit kezdeni velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!