Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fényes nappal egy cigány nő...

Fényes nappal egy cigány nő ordított és üvöltött velem az utcán, majdnem nekem is jött. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Mentem volna le barátnőm elé, csóváltam a fejem mert nem találtam a kulcsom, erre 20m rol oda üvölt nekem mi a f.... t razod a fejed? Na onnantól kezdve el indult a lavina... Minél messzebb mentem tőle annál jobban üvöltött utánam, hogy előre forduljak meg taka.... rodjak... Én vissza neki, húzz el a picsaba te Bud.... OS cigány. Miért kötnek belém állandóan a cigány nők? 130 cm volt kB 40 kg vasagyal együtt, a vállam ig ért, én pedig 170 és a teremben töltöttem eddig a fél életem.mit lehet ilyenekkel tenni? Miért zavarta ennyire, hogy már csak azért is néztem és nem fordultam meg? N30
2021. febr. 4. 18:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

Az igazságos az lenne, ha jól megvernék majd megvakítanák, hogy ne ismerjen fel soha többet.

De sajnos ugye nekik több joguk van, következmény nélkül megkéselhetnek.

2021. febr. 15. 20:44
 12/34 anonim válasza:
100%

Sokuknál ez a kulturális szint.

Utána meg csodálkoznak, hogy kerülik őket.

2021. febr. 26. 20:37
 13/34 anonim ***** válasza:
21%

Talán azt hitte azért csóválod a fejed, mert a jelenléte zavar téged. Sokukba mélyen bele van nevelve a kisebbségi komplexus.

Azzal, hogy elfordulsz és otthagyod, csak erősíted benne ezt az érzést. Így te elmenekülsz, de a sértettségét majd az utánad jövőn vezeti le.

Legjobb ha odamész, és elmondod neki mi zavar. Meglátod, azonnal abbahagyja.

Minimális energiabefektetés, de magadnak, az utánad arrajárónak, és neki is jót teszel vele.

A "húzz a p1csába cigány" elég gyerekes dolog volt részedről. Semmi újat nem mondtál, és a helyzetet sem oldottad meg.

2021. márc. 11. 13:58
 14/34 A kérdező kommentje:
13 elég nagy hulyesegeit mondtál már bocs. A kérdés után még indul felém erre aljak le vele normálisan kommunikálni? A takarodjak el mi a f.... szt nézel után? Gondolkozz el..!
2021. márc. 11. 19:43
 15/34 anonim válasza:
12%
Én egyetértek a 13-as hozzászólóval elég primitíven viselkedtél,azért mert ő az,neked nem kell felvenned a stílusát és főleg rasszistának lenned,ne legyél ennyire gyerekes 30 évesen.
2021. márc. 15. 23:13
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
1-es megírta. Ne felejtsd el a disznópörkölőt sem. Úgysem látszik meg rajta,senki nem tudja rád bizonyítani. Ha szereted a hazádat,akkor védd minden bajtól. Ezt hívják fasizmusnak. :)
2021. márc. 16. 00:20
 17/34 A kérdező kommentje:
15 véded a fajtad? Na éppen ezért tartunk ott ahol. Az a faj meg engedhet magának akármit mivel úgysem büntetik. A magyar még húzza meg magát igaz? Szégyen vagy
2021. márc. 16. 06:50
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi majd elviszi vmi betegség,nem dolgozik,úgyse lesz miből neki...

Ennyi esze van.

2021. márc. 16. 10:59
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Magyarország nem a Magyaroké,ebben az országban nekünk kell hallgatni,mert nem mi építettük,és minden falat,mindent ami van abban egyetlen Magyar keze sincs. Ez itt egy olyan ország,hogy Magyar ugyan,de a Magyarnak nincsenek jogai. Ne nevetess már...nagyon kevés választ el ilyenkor attól,hogy szervezzek egy seregnyi embert,és kipucoljam a várost....Mármint a civilizáció C betűje típusú emberektől. A fasizmus az,hogy véded a saját nemzeted a fenyegetésektől. Nem rossz dolog. Nem nektek kell egyébként az esetek 99%-ában félni,hogy xy belétek köt,és kést ránt...De utána se,mert 15 évesen 9 rendőrségi üggyel a hátatok mögött büszkék vagytok magatokra. De én szervezni fogok valamit. Amennyiben egy honfitársamnak baja esik,azt nagyon megtoroljuk. Elég a legális bűnözéseitekből,elég az összes kellemetlenségből,ami számtalan család életét keseríti meg. Megkéselsz valakit,mert kell a telefonja,amiért ő dolgozott?Ja. Oké. Ja,hogy le se csuknak ezért,le se sittelnek?Itt kint többet fogsz kapni,mint ott bent. De ha bent leszel,akkor is kapsz. Ha kijössz,akkor is kapsz majd. Sakk-matt ígyis meg úgyis. Szervezem a csapatot.
2021. márc. 16. 11:11
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Találtál egy társat. Elég volt már ebből...

Egy ismerősünket megkéselt egy C-s a kislánya szeme láttára... Még mindig a börtönben lenne a helye (vagy inkább szemet-szemért elven nyilvánosan ki kellett volna végezni), de neeem. 4 hónapot kapott, már rég szabadon járkál ide-oda. Természetesen addig, amíg nem lesz még egy áldozata...

Én még mindig azt állítom, hogy vissza kéne állítani a törvénybe a halál büntetést. Ne féljetek, beijednének, nem lenne gond. Ha meg nem így sülne el, legalább csökkenne a számuk.

2021. ápr. 30. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!