Nem akarok felnőni?
Na ezzel én is így vagyok és lassan 23 leszek.
Inkább most kezd el szépen lassan mint később,mert ahogy én hanyatt fogsz vágódni aztán bele esel pár hónapos depibe.
Mi szamit felnőttnek? Nincs aki megmondhatja, gondolj bele hogy neztel fel 14 evesen a 18 evesekre, vagy a meg idosebbekre, biztos mennyit tudnak, érettek, erosek, magabiztosak, aztan mikor elered azt a kort tudatosul benned hogy semmi extra. Ugyan ugy vannak dolgok amik erdekelnek, szeretsz szorakozni, jatszani. Es megtapasztalod hogy mas módon, de meg mindig gyerek vagy, igy lessz ez 10 ev mulva, es 30 ev mulva is.
Egyre gyorsabban fog telni az ido, es evrol evre ugyan azt fogod erezni, higy nem valtozik semmi, ugyan az az ember leszel még 18 ev mulva is.
Sokunkba belenevelik kiskorunktol hogy a "felnottek/idosek"-et tisztelni kell es felnezni rajuk, pedig ugyan olyan emberek mint a fiatalabbak, egy csomo mindenhez fingjuk sincs, hibaznak sokszor, es szeretnek szorakozni vagy jatszani.
A kor onmagaban senkit nem visz előre, nem tessz bolcsebbe vagy jobba, mégis gyakran tulbecsulik az ido mulasat. Bolcs barki lehet aki elég nyitott szemmel jár de tudja hogy be kell neha csukni a szemet hogy lasson. En peldaul ugyszint nemreg toltottem a 18-at, de mindig probaltam nem csak nezni hanem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!