Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Introvertáltak! Mi okozza ezt...

Introvertáltak! Mi okozza ezt a tünetet?

Figyelt kérdés

Másnak is van hasonló "tünete"?

Ha bárki bármi olyat mond, amit én nem kérdeztem, vagy nem érdekel, az rettentően idegesít. Vagy ha hozzátesz a válaszához valami olyan más választ, ami eltér a kérdésemre adható válaszok közül és csak kiegészíti,

még az is.

Konkrét példa. Istvántelek állomáson össze vissza jöttek a vonatok, teljesen rendszertelenül, hangosbemondó nem volt, a menetrend felborult. Megáll egy fecske, mivel semmi nincs kiírva, megkérdezem a kalauztól, hogy: Jónapot, elnézést, ez a vonat megy vácra? (mert konkrétan oda akartam menni)

Válaszol: Igen, igen. "Minden megállóhelyen megáll."

Namost ez engem nem érdekel, mert azt kérdeztem, hogy ez a vonat megy-e vácra.

Ha mást akartam volna kérdezni azt kérdeztem volna, hogy ez a vonat megáll-e dunakeszin.

Olyan fora érzésem volt. Megkaptam a válaszomat, én 0,1 másodperc alatt válaszoltam egy köszönömmel, épp felugrottam a vagonra, erre folytatja, hogy minden állomáson megáll.

Mégis minek? Mire jó ez amúgy? Ez a vonat megy vácra? IGEN. és ennyi.

Én végtelenül sokat tudok fecsegni másoknak, akár érdekli őket akár nem, de ha nekem fecsegnek az zavar és idegesít, de nagyon.

Mit tegyek? Engem kicseszettül nem érdekelnek a felesleges információk. Kérdezek, választ várok.

18/L

2020. dec. 19. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne igyál sok energiaitalt, mert túl vagy pörögve.
2020. dec. 20. 07:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony az ingerküszöböd, amit mindenképpen jól járnál, ha emelnél.

Így nagyon nehéz életed lesz, mert ha nem az elvárásaid szerint alakul valami - még egy ilyen kis dolog is - , kiborulhatsz rajta.

2020. dec. 20. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Ez inkább az autizmusnak valamilyen formája, kérdező.
2020. dec. 20. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég :D Hát kedves kérdező . Te minden vagy csak introvertált nem . Nagy bajok vannak a kicsi fejedben :)
2020. dec. 20. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Pszichopata lehetsz, aki csak bábuként tekint másokra, amint megtudja, amit akar, már taszítja is el a másikat az útból.
2020. dec. 21. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!