Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az introvertált emberek...

Az introvertált emberek jobban örülnének ha nem lenne óraátálitás többé?

Figyelt kérdés
Tehát ez maradna és a téli idöszakban már 5 órakor sötétedne.
2020. okt. 27. 10:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Én introvertált vagyok, de a világosságot szeretem.
2020. okt. 27. 10:45
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
én csak azért, hogy kevesebb ideig legyenek feltűnőek a bőrhibáim, meg sötétebb szőrpihéim
2020. okt. 27. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
IGEN. Imádom, amikor hamar sötétedik.
2020. okt. 27. 10:51
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
mi a fene köze van ennek az introverzióhoz?
2020. okt. 27. 10:53
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Nekem teljesen mindegy, amúgy se nagyon járok el sehova. Most pl. a homeoffice miatt fel se tűnt az óraátállítás.
2020. okt. 27. 10:54
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Introvertált vagyok, de semmiben sem befolyásol az óraállítás. Más intróktól, de extrovertáltaktól sem hallottam még, hogy kifejezetten a személyisége miatt lenne ellene/mellette az állításnak.
2020. okt. 27. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Mint ha azt kérdeznéd, hogy a barna hajúak jobban örülnének-e, ha soha többet nem esne és nem kéne megázniuk. Semmi összefüggés nincs, így a kérdésedre sem lehet normálisan válaszolni...
2020. okt. 27. 11:37
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

Én introvertált vagyok, és halál komolyan fontolgatom a másik országba költözést, ha nálunk örökre a téli idő lesz az állandó.

Attól még, hogy introvertált vagyok, nem igénylek sok társaságot, még szeretek a szabadban lenni, kertészkedni, kirándulni, fotózni, olvasni, barkácsolni. Ezekhez pedig kell, vagy csak simán sokkal jobb a természetes fény.

2020. okt. 27. 12:03
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Inkább a depressziósok egy része
2020. okt. 27. 12:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok se depi, se introvertált, de az én bioritmusomhoz jobban illik, hogy világosban kezdem a napot, és sötétben fejezem be. Ha sötétben kezdem, lassabban indul be a napom, és nekem este a sötét segít, kicsit lelassulok tőle, jó befejezés a napnak.
2020. okt. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!