Hetek óta nincs nyitva egy szórakozóhely sem, sokan pedig nem vagyunk introvertáltak (antiszociálisak), akiknek elegendő az, hogy a 4 fal közt legyenek. Miért kell ez a kijárási tilalmasdi?
Téged sem az eszedért szeretnek, igaz?
Egy értelmes ember (még csak felnőttnek sem kell lenni) nem hisztizik amiatt mert nem tud elmenni bulikázni. Irigylem a problémáidat egyébként...szánalmas pocs.
Atya ég, de nem vagy szàzas. Nem hiszem el, hogy vannak olyanok mint te! Miattatok simán lebetegedhetne a fél ország, abba is sz.arnátok bele.
Szerinted az ideiglenes karantèn előtt senkinek nem volt élete? Te komolyan ekkora debil vagy?
1: az introvertált az nem antiszociális, de még csak nem is aszociális.
2: engem is zavar a bezártság, de lehetne annyi eszed, hogy belásd, hogy mi a fontosabb most. Ha labor vagy fogorvos miatt méltatlankodnál, azt mondom, oké. Ha azért, mert nem találkozhatsz szeretteiddel, az is. De ez nem hiszti tárgya.
3: nincs tilalom, csak korlátozás. Ha nem bírsz a valagadon maradni, menj. Csak nem lesz hova és lesznek következményei
“ Hát nekem legalább van életem, ami alapesetben nem a 4 fal között történik.”
Szerintem nem az mutatja, hogy “élsz”, hogy egy értetlen hülyegyerek vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!