Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tortenhetett a...

Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 08:16
1 2 3 4 5
 41/48 Metionin ***** válasza:
88%

39. Na basszus, most elkezdtem végignézni amiket még nem láttam, munkaidőben és ez a te hibád :D

Egyébként érdemes böngészni azt a csatornát, a videók készítője, Random nagyon ügyes.

A bicikli dolgával továbbra sem vagyok kibékülve. :/

2022. szept. 2. 15:58
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként volt már olyan, hogy kb 10 éves gyerek 30 éves korára került haza (Jaycee Dugard esete pl), bár ez a nagyon ritka kategória.

Tamás esetében amúgy én az iskolai dolgozók között is szétnéztem volna rendesen, mert furcsa egybeesés, hogy pont az ő fotója tűnik el, pont azelőtt, hogy neki is nyoma vész, az iskolának meg megvannak olyan adatok, hogy hol lakik, az anyja telefonszáma. Ha esetleg életben van, remélhetőleg (korából adódóan) egyszer lesz benne annyi erő, hogy megszökjön és hazamehessen. Ha meghalt, ami sajnos nagyon valószínű, akkor ez egy megoldatlan eset marad. Szerintem a legvalószínűbb, hogy valami perverz kinézte magának, talán követte is egy darabig, aztán lecsapott rá, amikor nem láthatta senki.

2022. szept. 8. 13:22
 43/48 anonim ***** válasza:
55%
Az én elméleteim azok,hogy valamilyen lovas baleset érhette Tamást,mivel hogy a biciklin tompa sérülések voltak,és mi az ami egy bicikliben nem tud nagy kárt tenni,viszont egy 10 éves gyereket símán agyontud ütni!Én a biztonság kedvéért a fuvarost,aki látta az eltűnése napján,a vadasparki személyzetet,és azokat a román állattartókat is hazugságvizsgálóra tenném....
2022. nov. 14. 18:50
 44/48 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem elrabolhatták.

Vagy a másik ami esélyes, hogy tragikus baleset történt és a tettes eltűntette a gyereket meg a nyomokat.

2023. júl. 27. 20:03
 45/48 anonim ***** válasza:
69%
Szervkereskedelem.
2023. aug. 9. 08:04
 46/48 anonim ***** válasza:
32%
Kiráz a hideg ettől a témától.
2023. szept. 10. 21:08
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint azt mondom hogy elütötték,és elakartak tüntetni minden nyomot és ez a sok érdekes történet utána egy pánikszerű vagy félrevezető dolog volt.
2023. szept. 11. 00:20
 48/48 anonim ***** válasza:

24#

Ezt írod:

“az édesanya két névtelen levelet is kapott meg fel is hivtak az évek során, amelyekben arról értesítették, hogy fia él.”

A bulvárban jelent meg, hogy ez akkor volt, amikor volt egy gyanúsított.

Valamelyik haverja is lehetett, hogy azt bizonyítsa, a gyerek él, tehát nem lehet gyilkossággal senkit gyanúsítani.

2023. nov. 7. 05:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!