Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?
39. Na basszus, most elkezdtem végignézni amiket még nem láttam, munkaidőben és ez a te hibád :D
Egyébként érdemes böngészni azt a csatornát, a videók készítője, Random nagyon ügyes.
A bicikli dolgával továbbra sem vagyok kibékülve. :/
Egyébként volt már olyan, hogy kb 10 éves gyerek 30 éves korára került haza (Jaycee Dugard esete pl), bár ez a nagyon ritka kategória.
Tamás esetében amúgy én az iskolai dolgozók között is szétnéztem volna rendesen, mert furcsa egybeesés, hogy pont az ő fotója tűnik el, pont azelőtt, hogy neki is nyoma vész, az iskolának meg megvannak olyan adatok, hogy hol lakik, az anyja telefonszáma. Ha esetleg életben van, remélhetőleg (korából adódóan) egyszer lesz benne annyi erő, hogy megszökjön és hazamehessen. Ha meghalt, ami sajnos nagyon valószínű, akkor ez egy megoldatlan eset marad. Szerintem a legvalószínűbb, hogy valami perverz kinézte magának, talán követte is egy darabig, aztán lecsapott rá, amikor nem láthatta senki.
Szerintem elrabolhatták.
Vagy a másik ami esélyes, hogy tragikus baleset történt és a tettes eltűntette a gyereket meg a nyomokat.
24#
Ezt írod:
“az édesanya két névtelen levelet is kapott meg fel is hivtak az évek során, amelyekben arról értesítették, hogy fia él.”
A bulvárban jelent meg, hogy ez akkor volt, amikor volt egy gyanúsított.
Valamelyik haverja is lehetett, hogy azt bizonyítsa, a gyerek él, tehát nem lehet gyilkossággal senkit gyanúsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!