Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tortenhetett a...

Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 08:16
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Metionin

Én azt találtam,hogy 2007 júliusában találtak maradványokat.

[link]

2020. dec. 13. 18:59
 12/48 A kérdező kommentje:
Utolsó, mitől vagy ebben olyan biztos? Volt már eset arra, hogy valaki évekkel ezelőtt eltűnt, de végül előkerült.
2020. dec. 13. 18:59
 13/48 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az utolsó kérdésem a 9-esnek ment.
2020. dec. 13. 19:01
 14/48 A kérdező kommentje:
2007-ben talált csontokról az antropológus szakértő megállapította, felnőtt férfihez tartoztak, aki a második világháború idején halhatott meg.
2020. dec. 13. 19:04
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel,hogy él. 31 éves,derék felnőtt férfi.

Már hazament volna már.

2020. dec. 13. 19:05
 16/48 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam a bicikliről, hogy a kormánya és a pedálja deformálódott valami ütődéstől, de a vizsgálat azt mondja, nem közúti baleset. Ilyesmi nyom az úton sem volt.
2020. dec. 13. 19:08
 17/48 Metionin ***** válasza:
100%

11. Én másik cikket találtam, abban meg az volt hogy az építkezésen egy gyerek és egy felnőtt férfi maradványait találták meg.

Viszont ez a bicikli nagyon fura, annak valahol lennie kellett ha hónapok múlva került elő és csak random oda volt támasztva a kerítéshez. Ha valaki eltüntette a gyereket (aki elütötte vagy a gazdaságból valaki a cikk alapján) akkor a biciklit is eltüntette volna és gondoskodott volna arról hogy ne találják meg, pláne ne így. Egy bicikli magától nem fog ott teremni és nekitámasztódni a kerítésnek... ráadásul le volt tisztítva. Valaki azt akarta hogy megtalálják de ha nem volt köze a gyerekhez akkor miért tisztította le és miért nem adta át a rendőrségnek, ha meg köze volt hozzá akkor miért tette ki?

2020. dec. 13. 19:14
 18/48 A kérdező kommentje:
17. Ezek valoban erdekes feltevesek. Ha van valakinek valami magyarazata ezekre, azt szivesen fogadnam.
2020. dec. 18. 21:08
 19/48 anonim ***** válasza:
82%

Az én verzióm:

Vagy elütötték, meghalt és elvitték a holttestét és súllyal bedobták a Dunába vagy az óceánban.

Régebben olvastam valami olyasmit hogy Tamásnak eltűnt a diák igazolványa vagy valami hasonlót simán lehet hogy DarkWeben megrendelték és eladták a szerveit, egy megrendelőnek.

Vagy valamit szörnyűséget csináltak vele.

Azért az érdekes,hogy 2006-2009- ig sok ilyen "rejtélyes" eltűnés volt.

Pl Döbrentei Viktor Máté, Ackermann Dávid, vagy Strehó Gergő

2020. dec. 19. 19:11
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki bántalmazta és utána bedobta a Dunába, akkor kb sosem kerül elő...a Hableány után is a keresés alatt jópár holttestet megtaláltak, amik évek óta a Duna fenekén voltak. A folyó meg hatalmas.
2020. dec. 19. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!