Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?
Tegyük fel,hogy él. 31 éves,derék felnőtt férfi.
Már hazament volna már.
11. Én másik cikket találtam, abban meg az volt hogy az építkezésen egy gyerek és egy felnőtt férfi maradványait találták meg.
Viszont ez a bicikli nagyon fura, annak valahol lennie kellett ha hónapok múlva került elő és csak random oda volt támasztva a kerítéshez. Ha valaki eltüntette a gyereket (aki elütötte vagy a gazdaságból valaki a cikk alapján) akkor a biciklit is eltüntette volna és gondoskodott volna arról hogy ne találják meg, pláne ne így. Egy bicikli magától nem fog ott teremni és nekitámasztódni a kerítésnek... ráadásul le volt tisztítva. Valaki azt akarta hogy megtalálják de ha nem volt köze a gyerekhez akkor miért tisztította le és miért nem adta át a rendőrségnek, ha meg köze volt hozzá akkor miért tette ki?
Az én verzióm:
Vagy elütötték, meghalt és elvitték a holttestét és súllyal bedobták a Dunába vagy az óceánban.
Régebben olvastam valami olyasmit hogy Tamásnak eltűnt a diák igazolványa vagy valami hasonlót simán lehet hogy DarkWeben megrendelték és eladták a szerveit, egy megrendelőnek.
Vagy valamit szörnyűséget csináltak vele.
Azért az érdekes,hogy 2006-2009- ig sok ilyen "rejtélyes" eltűnés volt.
Pl Döbrentei Viktor Máté, Ackermann Dávid, vagy Strehó Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!