Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?
30. A link, ahol Sz. Janosrol olvastam, a “bajai rem” bekezdesben talaltam ezt a rovid reszt a bunkerrol, meg hogy kinezte maganak korabban Tamast.
Bárki rabolta el, profi volt!
És a srác szegény vagy aznap meghalt.
Vagy mire átvitték másik országban stb élet egy két napot max
Szegény szülőket sajnálom!
Hmm... én most találtam egy cikket, hogy találtak egy fiatal fiúhoz tartozó maradványt Szántódpusztán. Nekem a rekonstrukció az arcáról nagyon szegény Tamásra hasonlít...Szörnyű ezt leírni és olvasni sajnos, tudom.
A tisztánlátó vizet emlegetett körülötte, sok vizet. Szántódpuszta a Balaton közelében van... a maradvány kb. 20 éve lehet ott és 10-18 éven belüli fiúhoz tartozik. Nekem sajnos gyanús.
De én annak idején is sokat gondolkoztam, hogy nem bánthatták esetleg a kortársai? Nem egy ilyen eset van külföldön is. Összeveszhettek bármin és elég ha éppen úgy esett el, hogy beverte a fejét és vége szegénykének. A gyerek/ek megijed/tek és hát...
A bicikli előkerülése nem vall profira..inkább bűntudatra..de ez csak az én véleményem.
Akit jobban érdekel, az ebből a videóbol jó sok dolgot megtudhat. Én véleményem szerint elrabolták és eladták a spanyol pedofilnak. Először én is úgy gondoltam, hogy elütötték és elrejtették a testet, de a megtalált biciklin nem igen volt erre utaló nyom, egyáltalán nem volt véres. Valamint sajnos szinte minden információ az elrablást igazolja (a "véletlenül" eltünt diákigazolvány, a rendőrség gyanús ügyekezelése, a magánnyomozó megfélemlítése, valamint a sok gyanús üzenet amit a család kapott stb).
A megtalált emberi maradványok pedig más emberé voltak, nem Tamásé. Sz János pedig csak undorító módon trollkodott a rendőrökkel, neki semmi köze nem volt az elrabláshoz.
Akármi is történt szegény Tamással,már elég csekély annak az esélye, hogy életben van, már nagyon sok idő eltelt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!