Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi tortenhetett vele?

Mi tortenhetett vele?

Figyelt kérdés

Az egyik evfolyamtarsam (fiu)szeptemberben rámírt, elkezdtunk beszelgetni, szinte minden nap beszeltunk, ew bevallotta, hogy bejovok neki, erre nem tudtam mit mondani, mert nekem nem tetszett... Ekkor eltereltem a temat, es beszeltunk masrol, egeszen marciusig , csak messengeren beszeltunk, mivel azt momdta, hogy nem mer odajonni hozzam, en sem mentem, ugyanis eleg felenk vagyok..

Es majusban írt nekem egy olyat, hogy azt beszelte a haverjaival, hogy mi lenne ha felcsinálna.. én kiakadtam es nem valaszoltam neki..

Teljesen megvaltozott..

A suliba odajott hozzam de nem nagyon tudtam neki mit mondani..

Akkor az nap rairtam es mwgkerdeztem, hogy miert valtozott meg, o meg azt mondja , hogy megunta a regi enjet, es igy tobb baratja lesz, en mondtam neki, hogy ezzel nem fog sokat elerni, mert a tobbiek nem tudják, hogy ő nem olyan..vagyis már de.. de csak nem tud teljesen megváltozni egy ember?

2018. aug. 31. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű bizonyos dolgokban nézetet vált, próbálja a továbbiakban máshogy látni, máshogy értékelni.
2018. aug. 31. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Olyan társaságba került, ahol akkor értékelik, ha így viselkedik, játszák a kis p@csüket egymásnak a kis kretének. Ugyanaz a nyuszi, aki volt, csak felvett egy kemény álarcot, és most azt hiszi más lett. Kamu az egész, ne foglalkozz vele, csak gyakorol rajtad.
2018. aug. 31. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még csak max 15 éves. Buta.. remélhetőleg ez változni fog
2018. aug. 31. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!