Mi tortenhetett vele?
Az egyik evfolyamtarsam (fiu)szeptemberben rámírt, elkezdtunk beszelgetni, szinte minden nap beszeltunk, ew bevallotta, hogy bejovok neki, erre nem tudtam mit mondani, mert nekem nem tetszett... Ekkor eltereltem a temat, es beszeltunk masrol, egeszen marciusig , csak messengeren beszeltunk, mivel azt momdta, hogy nem mer odajonni hozzam, en sem mentem, ugyanis eleg felenk vagyok..
Es majusban írt nekem egy olyat, hogy azt beszelte a haverjaival, hogy mi lenne ha felcsinálna.. én kiakadtam es nem valaszoltam neki..
Teljesen megvaltozott..
A suliba odajott hozzam de nem nagyon tudtam neki mit mondani..
Akkor az nap rairtam es mwgkerdeztem, hogy miert valtozott meg, o meg azt mondja , hogy megunta a regi enjet, es igy tobb baratja lesz, en mondtam neki, hogy ezzel nem fog sokat elerni, mert a tobbiek nem tudják, hogy ő nem olyan..vagyis már de.. de csak nem tud teljesen megváltozni egy ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!