Mi tortenhetett vele? A tobbit lent
Figyelt kérdés
sziasztok 5 perce vettem eszre hogy a kiskutyam a jobb hatulso labaval santit es megneztem mi lehet a baja eszrevettem hogy a terderol egy porc vagy csontdarabka letort esz mikor leengedi a labat mindig elmozdul es mikor felhuzza mindig a hejere poccen mit lehet tenni viszafog magatol forrni magatol esetleg ha elvinnem allatorvoshoz o mit csinalna neki ? kiszedne a csontdarabkat ? kerlek segitsetek#tortenhetett
2013. júl. 13. 14:45
1/6 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz. Ő meg fogja oldani. És minél előbb, mert ebből nagy gondok lehetnek.
2/6 anonim válasza:
Gyorsan vidd el állatorvoshoz, mert nagy baj lehet belöle!!
és őszintén sajnálom:_(
3/6 anonim válasza:
Patellás a kutyád. Vidd el orvoshoz, ahol megmondják, mi a teendő vele. Nem letört az a csont, csak kiugrál a helyéből.
4/6 A kérdező kommentje:
hetfoig nem tudom elvinni mert kell vigyazzak az unokatesomra es holnap nem lesz a rendeloben az allatorvos es 1 ora autoval az ut a legkozelebbi alatorvoshoz hetfoig mit tudnek vele csinalni hogy ne fajjon neki a laba ? segitsetek legyszi
2013. júl. 13. 16:32
6/6 A kérdező kommentje:
ma bevitttem a dokihoz es szerdan tudja megmuteni mert mar volt programja mara es holnapra adott neki fajdalomcsillapitot es szerdan viszem muteni
2013. júl. 15. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!