Az a gond hogy par napja behalt a gepem. Felmentem netre es 2 perc utan kek halal. Ezt eljatszottam parszor nem valtozott semmi. Amugy maga a gep teljesitmenye eddig nagyon jo volt nem is tudom mi tortenhetett? Kommentben irom tovabb a tobbit
Hogy kerestél VGA drivert, ha nem tudod a típust?
Lehet, hogy hardver hiba lesz? HDD kondíciója milyen?
LOL!! Gamer !Flex! gép :D Ez minden csak nem gamer és felxelni sem flexelnék vele :D
Egyébként gari időben semmi pénzt nem kérhetnek el javításra, anyagra ha rendeltetésszerűen használtad. Tehát nem öntöttél bele kakaót (felnőtteknek sört :P) és nem rugdostad a cuccost.
Szóval fizetni csak akkor kell ha beviszed és kiderül, hogy te tetted tönkre, de akkor is csak a felmérésért kell fizetni, mert utána szólniuk kell, hogy hohó te tetted tönkre fizetned kell majd a javítást és az anyagköltséget és akkor ott eldöntheted, hogy elfogadod-e.
Persze ha elolvasod a papírt amit a bolt adott azon rajt lesz, hogy a szoftveres hibára nincs garancia! Ezért tehát fizetned kell ha ilyen jellegű a probléma és ők megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!