Mit mondtok hogy csinaljam az akvarium vevest meg az osszes tobbit?
Hú, de jó neked! =)
A helyedben vennék egy szép nagyot, 90 körül kijön és még marad bőven pénzed minden másra. Pl. 450 literes szett JBL e1500-al.
De ha bírod anyagilag a magas villanyszámlát akkor inkább vedd meg külön-külön és csinálj hozzá egy erős világítást növényes akihoz.
Üdv
Frontosa válasza:
hát nem tudom az hogy 450 liter ennyiért megveszed bútorral az lehetetlen szerintem mese az egész.én 130 körül vettem az enyémet bútorral és 150 literes
Gfero
A bútor nincsen benne az árban, azzal lényegesen több lenne. ,,Csak" az akvárium, a külső szűrő, a műanyag tető alap világítással+ Jager aut.fűtő. Ehhez még én vennék egy hátteret (15-20e) a bútort meg megcsináltatnám asztalossal (kb. 30e). És még marad 60000 berendezni. Ennyiből gyönyörűséges akit lehet összerántani.
Üdv,
Kedves Kérdező
Milyen jellegű akváriumra gondoltál, ha már régóta gyűjtessz rá akkor csak van valamilyen elképzelésed? Nem mindegy hogy növényes, vagy pl. diszkoszos, sügeres, hidegvizi stb. akváriumot szeretnél. Ettől erősen függ, hogy milyen akváriumra, szűrésre, világításra stb. lesz szükséged.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!