Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortenhetett vele?
Van egy srac akit tavaly december vegen ismertem meg.Egy suliba jartunk meg akkor,de most mar elballagott en meg 7.es vagyok.
Elejen tok jo volt minden,beszelgettunk csomot,mindig cukin koszont.Aztan eljott az "elso" tali sulin kivul,februarba talalkoztunk 4en(ő,a haverja,a baratnom es en)Nagyon cuki volt,beszelgettunk,lent voltunk kb 5 orat.
Mikor haza ertunk,elkezdodott..Iszonyatosan cuki volt velem,olyanokat mondott hogy"imadlak""szeretlek" meg becezgetett persze ezt nem bantam😇
Azutan meg kb egy honapig ezt csinaltuk de szo nem volt rola hogy osszejovunk vagy barmi.Ezutan "elhidegultunk" egymastol..Ő osszejott egy csajjal,de a csaj kihasznalta es dobta,mikor ez tortent egybol hozzam fordult segitsegert..Azota 1x talalkoztunk ahol mar csak 3an voltunk.De akkor nagyon rosszul ereztem magam..Epp gyaszoltam,es ugy ereztem mintha kitaszitananak az egesz talalkozasbol..
Ez utan megszakadt a kapcsolatunk.Mar nem beszelunk egymassal,nem talalkozunk.De mostanaba lajkolgat instan(oke tudom nem nagy szam,de engem ez is feltud kavarni..)
Eddig mikor beszeltunk se lajkolt semmit,most meg hirtelen a semmibol..
Jovohet hetfon (11.14-en) jonnek vissza a suliba,nem hiszem hogy barmi furcsa tortenne,levegonek fog nezni szerintem
Nekem nagyon hianyzik,de nemtudok mit tenni vele,o neki gondolom en nem,ezert nem akarom "zaklatni"ezzel.
(Eleg depis srac)Volt mikor en huztam ki ot a legrosszabbol..
Nemtudom mi van vele mostanaba,valaki azt mondja hogy lehet hogy hianyzom neki,hianyuik neki hogy beszeljuk,valaki meg azt hogy ne foglalkozzak vele felejtsem el ot..
Segitsetek:(
Nem felsz hogy teged is kihasznalna?
Ha szeret es imad akkor nem jon ossze mas lannyal. De ez az en velemenyem.
Szerintem jobb ha nem foglalkozol vele. Ha erdekelned igazan akkor nem lajkolgatna ha nem irna. Tudom nehez de jobb mint ha kihasznalna es csalodnal.
Tapasztalatbol mondom. Az elso voltam
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!