Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tortenhetett a...

Szerintetek mi tortenhetett a 20 eve eltunt bajai Till Tamassal?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 08:16
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Es szerintetek mennyi az eselye annak, hogy elraboltak es a mai napig valaki fogva tartja? Azt en is olvastam, hogy az iskolaban leadott diakigazolvanykepe eltunt, ezert gondoltam, hogy megrendelesre elfabolthattak es talan a mi napig is fogva tartjak.
2020. dec. 20. 21:13
 22/48 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy tartják a mai napig fogva, nyilván egy szervkereskedő vagy eladja a szerveit vagy ha pl pedofil rabolta el akkor nem hinném hogy mai napig életben lenne.

Szerintem az ember rablók próbálnak hamar megszabadulni az embertől.

De annak idején sok szervkereskedéses rablás volt.

Szerintem ez is az.

Bár a bringája horpadt volt ami azért lehet pl mert valaki lerúgta vagy elütötte,hogy utána elrabolja

2020. dec. 20. 21:17
 23/48 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem tuti nem tartják fogva. Ha elrabolták akkor az a szervei miatt történhetett és akkor gyorsan elszállítják, szervek ki, test többi része eltüntet, gyakran elhamvasztják gyorsan.
2020. dec. 20. 22:03
 24/48 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam, hogy az édesanya két névtelen levelet is kapott meg fel is hivtak az évek során, amelyekben arról értesítették, hogy fia él. Szerintetek ennek mi ertelme lehetett?
2020. dec. 20. 22:04
 25/48 A kérdező kommentje:
Meg ha a szervei miatt raboltak el, akkor a megrendeleshez miert kellett kep rola? Akkor nem mindegy, hogy hogy nez ki az illeto, ha csak a szerveire van szukseguk?
2020. dec. 20. 22:06
 26/48 Metionin ***** válasza:
100%
Valaki biztos figyelemre vágyott, vagy csak tényleg azt hitte hogy a felnőtt Tamást látja valahol. Az a baj ezekkel az eltűnt gyerekekkel, hogy a legtöbb ma már 25-30 lenne és ember a talpán aki felismerné őket még ha van is rajtuk jellegzetes dolog pl. anyajegy, sebhely. Nem egy korombeli vagy kicsit fiatalabb lányt láttam már, akik tök úgy néznek ki mint én gyerekkoromban, vagyis ha a gyerekkori képemet megöregítenék digitálisan, akkor olyanok lennének, miközben a valódi kinézetem tök más. Simán lehet hogy 20 év múlva abszolút nem felismerhető valaki, főleg ha kamaszkora előtt látták utoljára.
2020. dec. 20. 22:09
 27/48 Metionin ***** válasza:
100%
Én ezt a képes dolgot nem hallottam, de így hirtelen nem tűnik valószínűnek. Ha gyakran járt arrafelé a gyerek, simán kinézik maguknak kép nélkül. A korábbi cikkek szerint délszláv (?) bűnözők gyakran megfordultak a környéken.
2020. dec. 20. 22:11
 28/48 anonim ***** válasza:
83%

3 lehetőség van

Egy csomó olyan eset van amikor azt hiszik,hogy ő az de nem is ő.

Az elrablója hívta fel, mert össze akarja zavarni (bár ha ez így történt volna akkor kétlem, hogy ne nyomozták volna még le..)

Vagy valakit felbérelt hogy hívja fel,(pl Maddeline eltűnésén is volt egy ilyen hogy vért találtak a szobában meg a kocsiban lehet és valószínűleg ez is a gyilkos műve hogy elterelje a figyelmet stb..)

Szerintem szegény srác már biztos,hogy aznap meghalt vagy még élt 1-2 napot max.

De tuti, hogy nem él már!

Ha a szervei kellenek az elrablónak megöli.

Ha szexre stb akkor kétlem hogy mai napig fogva tartják mert az ember öregszik :)

De szerintem az előbbi valószínűbb.

2020. dec. 21. 19:08
 29/48 A kérdező kommentje:
Nekem még a csalad kozeleben elo Sz. Janos is nagyon gyanus, aki korabban be is vallotta, hogy o olte meg Tamast. Sot Tamas egyik baratja beszélt arról, hogy Tomi sokat mesélt egy szakállas bácsiról, aki több bunkert is ismer a környéken, és szeret gyerekekkel játszani. Volt egy bunker Sz. János tanyája közelében, akinek akkor dús szakálla volt, ráadásul Tamás ismerte is, megbízhatott benne. Egy másik gyermek vallomása szerint, „Sz. bácsi” többször is megemlítette, hogy kinézte magának Tamást, de akkor õk ezt nem nagyon értették, csak az évek múlásával tudatosult bennük a kijelentés fontossága. Viszont, ha valoban o olte meg, hova rejthette a holttestet? Miert nem talaltak meg eddig? Sz. János lusta ember, a barátnõjét is szinte a házában ásta el, nem vitte el messze a holttestet.
2020. dec. 26. 21:49
 30/48 Metionin ***** válasza:
100%
Erről az Sz. Jánosról hol olvastál? :O Dobd már ide a linket ha erre jársz.
2020. dec. 27. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!