Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd,ha a mobilodon...

Hogy viselnéd,ha a mobilodon egy hétig nem lenne internet,semmit nem tudnál használni,csak sima hívás,sms?

Figyelt kérdés
Laptopot munkaidőn kívül,otthon hasznáhatnád vezetékes nettel.

2020. dec. 7. 05:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

A gyerekkorom ilyen volt, volt butafon, meg otthon a net. Teljesen jó volt, zenéthallgattam mp3 lejátszón, meg játszottam a telefonon, ha unatkoztam, esetleg vittem könyvet, vagy volt ilyen félig okos készülékem, arra tudtam könyvet tölteni.

Szóval valamilyen szinten ellennék mobilnet nélkül most is.

2020. dec. 7. 08:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én így élek, nyomógombos telóm van, laptop otthon. Nekem ez így jobban tetszik, igaz, jelenleg nem is tudnám kihasználni a netes, újfajta telókat.
2020. dec. 7. 08:43
 13/21 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Jól gondolkozok rajta hogy törlöm magam minden honnan unalmas már az egész
2020. dec. 7. 08:44
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
elég rosszul, a munkahelyemen csomószor kell a mobilnet, nem igazán értem ezeket a "mit tennél ha csak te visszasüllyednél az előző évezredbe de a világ körülötted nem" című agyalásokat...
2020. dec. 7. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mintha 20 évvel ezelőtt a sudoku illetve keresztrejtvény-magazin (játék lehetősége), regényeket és egyéb könyvek (olvasás lehetősége) és szótár (idegennyelv-tanulás) használatát tiltottad volna meg, a fenti kísérlet mentén. :) A telefon mobilnettel lényegében a fentiek egyben egy kicsi készüléken. Csak mivel sok rajta a szupernomális inger, tehát nagyon gyorsan nagyon érdekes dolgokat találunk rajta és hol erről, hol arról olvashatunk, nézhetünk, látunk, nagyon le tudja kötni a figyelmünket. Ezért LEHET veszélyes, de nem feltétlen az. Inkább úgy állnak hozzá az emberek, hogy ami új, az rossz, a tömeghatás miatt pedig egyenesen divat is ezt gondolni.

Kérdésedre válaszolva attól függ. Végülis utazáshoz vinnék írott könyvet illetve sima elgondolkozással is el tudom ütni az időt. Bár ez utóbbihoz segítség a zene, ami a Youtube-ról szokott menni.

Viszont néha nehezebb lenne, mert engem sok technikai, tudományos-szerű dolog érdekel, amikről a neten könnyű olvasni, nyomtatott könyvet kevésbé találni. Illetve sok témáról egy fórumon keresztül többet "tanulok" (pl a kötöttpályás tömegközlekedés számomra tipikusan ilyen), könyvben vagy nagyon magas szintű van (lényegében közlekedésmérnökök részére) vagy nagyon alacsony (például a metróról 1 oldalban). Szóval emiatt nehéz lenne néha net nélkül.

Tudom, 15 éves koromban sem volt mobilnet, de az akkor volt, nem hat meg. 150 éve központi fűtés se volt, 200 éve elektromosság sem.

28N

2020. dec. 7. 09:23
 16/21 A kérdező kommentje:

A kérdés elméleti,ismétlem,egy hétre szól,laptopot este használhatsz,tehát nem kell mellőznöd a netet,vagy teljesen lemondani róla.

Aki dolgozik: munkahelyi belső hálózat természetesen használható.

2020. dec. 7. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
7/24-ben így használom a telefont. Erre való. Ennyi!
2020. dec. 7. 09:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16

Értem, abszolút ez alapján válaszoltam! :)

2020. dec. 7. 09:38
 19/21 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
93%
Egyébként belegondolva, nincs mobilneten, csak ingyenes wifi-hálózatokhoz kapcsolódom időnként és akkor sem fontos, úgyhogy gyakorlatilag most is úgy élek, ahogy a kérdésben szerepel.
2020. dec. 7. 10:35
 20/21 anonim ***** válasza:
27%

ja de nálunk nincs belső net XD

14es válaszoló vagyok egy hegyi borkóstoló helyen (és nem, nincs vezetékes net mert némi bizarr környezetvédelem miatt nem lehet felvezetni), lássuk be, nem működik már ez a huszadik század.

2020. dec. 7. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!