A munkahelyem kivetette a szabadságom egy részét. Így 3 hétig szabin leszek júniusban. Ti mivel töltenétek? Budapest 38/N
túrázás
filmnézés
olvasás
kertészkedés
rég halasztott dolgok elintézése
ruhatár válogatása
levélírás kézzel régen látottaknak
fényképek rendezése a számítógépen
43/F
Értem.
Városban is csavaroghatsz, ezernyi helyen nem voltál még biztosan. Tematikus séták végigjárása, keresni előre kinézett pontokat (pl. Kockásfülű Nyúl vagy Mekk Mester szobra).
Izgalmas éttermek látogatása.
Várostörténeti sétákat is csinálhatsz (gettó, budai vár, egykori Tabán)
Én például ilyenkor gyakran szeretem csak úgy simán a nyakamba venni a várost, és random buszokra, villamosokra felszállni és hagyni, hogy vigyenek amerre mennek. Aztán 1-2 érdekesebbnek tűnő megállónál leszállok és sétálgatok, nézelődök a környéken. Magyarán felfedezem Budapest általam eddig még nem ismert részeit :D
De hosszabb távokat is szeretek lesétálni, egyrészt egészséges, másrészt pedig sétálva is egy csomó érdekes dolgot tudok felfedezni az utcákon, ami a tömegközlekedésen ülve lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. Például már régóta dédelgetett tervem, hogy lesétálok Újpalotáról Kelenföldre a 7-es busz vonalán, és amint tartósan visszatér a kellemes, napsütéses időszak, ezt meg is fogom valósítani.
Csak hát tény, hogy ezek olyan dolgok, amik 3 héten át nem biztos, hogy végig le tudnak kötni :/
www.tturak.hu -> teljesítménytúrák, itt egyedül kirándulnál, de azért mégsem, mert versenytársaiddal együtt haladsz
Konditerem
Könyvtár
Futás a Margit-szigeten
Társasjáték estek(ez utóbbit nem tudom, hogy újraindították-e)
Elmenni HÉVvel vagy biciklivel Szentendrére vagy a Rómaira egy jó ebédre
BKV hajózás(ezt sem tudom biztosra, hogy megy-e)
www.geocaching.hu -> geoládák keresése
Benevezni valami mobil fotóversenyre és keresni valami jó fotótémát a városban
Könyvtárakba még nem lehet menni.
Ha jó idő lesz, menj strandra.
Menj ki a Margit-szigetre, vigyél plédet és legyél ott, olvass közben, napozz.
Menj vásárolni. Kirándulj a közeli hegyekbe. Menj Szentedrére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!