Hol lenne lehetőségem Budapesten új barátokat, ismerősöket találnom, ha a munkahelyemen várhatóan nem az én korosztályommal fogok együtt dolgozni? 25/F
A nyár végén tervezek Budapestre költözni, és nincsen ott túl sok ismerősöm. Pedagógiai asszisztensként tervezek majd óvodában dolgozni, viszont ott szerintem nálam jóval idősebb nők lesznek a kollégáim. Még ha sikerül is jó munkakapcsolatba kerülnöm velük (remélem, hogy így lesz), attól még nem valószínű, hogy a munka utáni vagy hétvégi programokhoz lelkes partnereim lennének :D
Ilyenekre gondolok, mint például mozizás, koncertekre -és színházba járás, csavargás a városban, vagy épp esti iszogatások. Jó lenne olyan embereket találni, akikkel ilyeneket is meg tudok élni a szabadidőmben :)
Igazából még mindig bárhol lehet ismerkedni, csak a mai világban ez kihalt...
Pedig gondoljatok bele, anno nem volt net s telefon az ember popsijában 😁
De ha szűkíteni akarod pl kikapcsolódási hely alapján:
Park, kávézó, tér, pizzéria, cukrászda, könyvtár, sport helyek...stb
Elindulsz egyedül s ha kedves normális vagy a másik fele, nyitott, akkor bárhol majdnem bármikor egy rakás ismerőssel zárhatod a napot.
Ne feledd:
A "barátságos" nem egyenlő a "barátsággal"!
A teljes bizalommal pedig csak óvatosan!
Én pl szóba se eredek alkoholt fogyasztóval. 😊
Akár itt is van lehetőséged rá, sokan vannak ugyanebben a cipőben. Az általad említett programokra én is vevő lennék, ha nem gond, hogy nő vagyok :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!