Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha két 30 körüli férfi együtt...

Ha két 30 körüli férfi együtt lakik az miért gáz?

Figyelt kérdés

És mondjuk mellette jó barátok is. Valahogy ez annyira nem természetes a köztudatban, hogy két férfi együtt lakik? És már ilyen öregek?!

Mindig a Jóbarátok c. sorozat jut eszembe, ahol Joey és Chandler legjobb barátok, közel vannak a 30 hoz és együtt is laknak, és senki sem szólja meg azokat. Akkor itthon ez miért gáz? :D Vagy lehet csak azért, mert New Yorkban ez természetes dolog hogy emberek együtt laknak ilyen idősen is?

2019. máj. 12. 09:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
9%
Igen, Amerikában nem akkora dolog, ha valaki b.u-zi
2019. máj. 12. 09:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
miért, gáz?
2019. máj. 12. 09:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Üldözési mániád van. Miért foglalkozol vele, hogy mások mit gondolnak? Ha nektek így jó, akkor így laktok. Pont.
2019. máj. 12. 09:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Több 30+os kollégám is van, akik lakótársak és semmi nincs benne. A mai árak és fizetések mellett ha valaki nem a párjával, vagy szüleivel él, akkor lakótársa van, vagy szállón lakik, szintén nem egyedül. Hacsak nem keres jobban az átlagnál, de az én környezetemben én lógok kicsit ki azzal, hogy egyedül lakom.
2019. máj. 12. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"És mondjuk mellette jó barátok is."

Nyilván olyannal lakik együtt az ember, akivel jól kijön, nem olyannal, akit a háta közepére se kíván. Na és?

2019. máj. 12. 10:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan nem "együtt" laknak, csak egymás mellett.

Én lakótársam is igazi magának való, aki szerint a tökéletes lakótársi viszony az lenne, ha nem is futnánk össze soha. De volt olyan is, aki ha hazaért, azonnal jelzett, hogy "megjöttem". Jött be a szobába, beszélt, nyakamon lógott. Én meg valahol a kettő között vagyok.

Ha valaki szerint ez gáz, akkor adjon 25-30 milliót és nagyon szívesen vásárolok magamnak saját lakást.

2019. máj. 12. 12:01
 7/18 A kérdező kommentje:

nem azért kérdezem mert ez a helyzet áll fent, csak pusztán érdekelt hogy miért lehet ez.

De jó példa erre az első idióta aki tipikusan olyan emberállatfajta akik miatt felmerült bennem a kérdés :D

2019. máj. 12. 12:10
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt ugye tudod, hogy a Jóbarátok csak egy sorozat volt, és szinte nulla volt a kontextus, ami segítségével elhelyezték a szereplőket a társadalomban?

Egyébként azért gáz, mert ennyi idős férfitól már elvárható, hogy legyen önálló, legyen egzisztenciája stb.

2019. máj. 12. 12:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Jahm, főleg a mai világban. Neked is jó magas ló van a valagad alatt, kedves utolsó?
2019. máj. 12. 13:24
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Mesélj, utolsó, mi a baj a mai világban azzal, hogy egy 30as férfi nem lehet önálló, nem lehet egzisztenciája?...
2019. máj. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!