Ha két 30 körüli férfi együtt lakik az miért gáz?
És mondjuk mellette jó barátok is. Valahogy ez annyira nem természetes a köztudatban, hogy két férfi együtt lakik? És már ilyen öregek?!
Mindig a Jóbarátok c. sorozat jut eszembe, ahol Joey és Chandler legjobb barátok, közel vannak a 30 hoz és együtt is laknak, és senki sem szólja meg azokat. Akkor itthon ez miért gáz? :D Vagy lehet csak azért, mert New Yorkban ez természetes dolog hogy emberek együtt laknak ilyen idősen is?
megint csak az elvárások... de mégis ki várja el? Te? Mert volt itt olyan, aki szerint teljesen normális, szóval Ő nem várja el, csak Te, vagyis te akarod másra erőltetni a hülye nézeteidet? Ugye érted... :D
És tudom, hogy sorozat, de éltem valamikor kint Londonban, és jól tudom hogy ott iszonyat nehéz megvalósítani azt, hogy saját albérleted legyen, és így eltudom képzelni hogy New Yorkban is ezért él 2-3 ember egymással, és ezért természetes ott, szóval ez szerintem a valóságban is így lehet.
De ha meg az egyetemistákra gondolunk akkor ők is ezt csinálják végülis, szobát bérelnek csak, mert nincs pénzük rendes albérletre, és ha tegyük fel egy 30 éves megy el egyetemre ő se fog tudni teljes állásban dolgozni, ergo nem lesz pénze neki se albérletre és kénytelen lesz szobát bérelni. Vagy már az ellen is van valami kifogásod hogy 30 évesen megy valaki egyetemre, és nem 18 évesen?
"De ha meg az egyetemistákra gondolunk akkor ők is ezt csinálják végülis, szobát bérelnek csak, mert nincs pénzük rendes albérletre, "
Itt a kulcs, egy egyetemistának belefér, hogy közösen bérelnek, egy 30 éves férfinek legyen karrierje, egzisztenciája. Abban pedig megegyezhetünk, hogy az egyetemisták 98%-a 18-24 éves kora között jár egyetemre. Tehát a ritka kivételekkel kár példálózni. (Az meg, hogy te feltételes módban beszélsz a témáról nyilván azt jelenti, hogy cseppet sem vagy tájékozott a témában.)
Utolsó:
Ha ennyire érdekel: 32 éves vagyok, van saját lakásom (van rajta némi hitel, de nem sok), van autóm, van diplomám, levelezőn egy hónap múlva lesz meg a második, két idegen nyelven beszélek, továbbá van karrierem. Egyéb kérdés?
"És már ilyen öregek?!"
Jézusom, hol öreg egy 30 éves..
Nyilván az vagyok, mert én vittem valamire és nem ideologizálom meg, hogy miért nem, és az miért nem gáz :D
Nyomkodd tovább a minuszt, ha már másra nem futja ;)
Nem én pontozlak le. :)
Mellesleg honnan veszed, hogy én semmire se vittem? Nem mindenkinek tolnak mindent a feneke alá, én pl neki se futhattam az egyetemnek, vagy éhen haltam volna. Munka mellett meg valahogy nem éreztem rá késztetés mert urambocs, elég szar élethelyzetben voltam, azt se tudtam, hogy jöjjek ki belőle. Most ugyan 30 vagyok, nincs kocsi (nincs rá igényem se) nincs saját lakás, de legalább egyedül élek, gyűlik a pénzem, és tudom végre merre tartok. De úristen szégyelljem magam össze vissza, mert nem sikerült befutnom és mekkora egy rakás csőd vagyok, mi? Csak mert mások nagyobb szerencsével indultak, jobb alapképességekkel és esetleg hosszabb nyelvvel, puhább gerinccel (mert az ilyen típusú ember is könnyebben be tud futni, nem csak a skilled) és ezek a naaaagy emberek lenéznek. Hát. Oké. Nézzenek. Ettől még nem fogom telesírni a kispárnám, és nem fogom gagyinak érezni se magam. Ellenben hogy az ilyen naaaagy emberek milyen sekélyesek, azt legalább nem csak én látom. :)
Na szép napot mélyen tisztelt rém okos ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!