Ha munkahelyen egy nő, meg egy férfi sokat beszélgetnek, viccelődnek, "haverkodnak", sokat vannak együtt akkor valószínüleg viszonyuk van?
Figyelt kérdés
Mindkettőjük párkapcsolatban él.2019. febr. 28. 08:15
2/13 anonim válasza:
Nem.
Nekem is volt a munkahelyemen ilyen férfi
De nem volt köztünk semmi
Nyilván akiknek úgy van viszonyuk hogy párjuk van. Akkor pont nem a munkahelyen viselkednek így ilyen feltűnően.
N
3/13 anonim válasza:
Akár az is lehet, meg az ellenkezője is. Nagyon izgat? Irígykedsz, szeretnél te is ilyet? Vagy borzongani akarsz az erkölcstelenségük fölött?
4/13 anonim válasza:
Nem. Akinek párkapcsolata van, az nem barátkozhat a munkahelyén? Vagy csak azonos neműekkel?
5/13 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen leány haverságbol lett egy olyanbalesetem,amiben majdnem belenyomorodtan szószerint (nem lelkileg...) a leányzó fekvése elég hintapolitikus volt a barátja és a kollegája között,azaz ÉN velem . Ettől függetlenül haverkodni lehet bárkivel.
7/13 anonim válasza:
Na én màr pont az ilyen emberek miatt nem is merek nökkel haverkodni a munkahelyen. Rögtön ilyeneket talàlnak ki egyesek.
8/13 anonim válasza:
Én elég nagy bajban lennék, mivel kis helyen dolgozom, 4-en vagyunk, ebből egyedül vagyok nő. Akkor én nem lehetnék jóban a többiekkel? :D Annyira gáz, hogy egyesek miket kombinálnak.
9/13 anonim válasza:
Nem biztos, lehet, hogy csak megvan a közös hangsúly.
10/13 anonim válasza:
Akkor inkább kerülnék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!