Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyek, munkakörök...

Milyen munkahelyek, munkakörök maradtak Budapesten, amivel a jelenlegi pánik idején ki lehet termelni a 150 ezres albérletárat?

Figyelt kérdés

Vagy alkupozícióban vagyok a főbérlővel?

Érettségim van, beszélek angolul, vendéglátóiparnak annyi. De dolgoztam már rengeteg területen, nem tartom szégyennek az alantasnak mondott munkát sem, csak fizessék meg. És gyorsan el lehessen helyezkedni.

2020. márc. 15. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz gyerekekre! Én ugyan diák vagyok, de holnap kapásból 4 gyerek lesz nálam, 3 családból. Unokatesóm kisfia, barátnőm kislánya és az ő egyik osztálytársa. Tanulunk is, játszunk is, de itthon maradunk. Gyerekenként 3000 ft-ot fizetnek egy napra, nekik sajnos menniük kell dolgozni, mert nem olyan a munkahelyük, ügyeletre meg nem akarják őket vinni.
2020. márc. 16. 00:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm két kisfia*

Sokan meg pont a másik oldalról vannak kiszolgáltatva: otthon akarnak maradni a gyerekek miatt vagy mert a bejárás nehezített, lehet, hogy találsz beugró munkát kisboltokba, ilyesmi helyekre is most. Fuvarozhatsz is embereket, ha van kocsid (oszkárral) pár ezer ft/fő az is.

2020. márc. 16. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
#2 remek otlet ez az oszkarozas, milyen kar, hogy minden penze elmenne benzinre... Ritka hulye vagy apukam.
2020. márc. 16. 00:28
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb...

Nem azt mondom, hogy meg lehet élni vele, de napi 4-5000 ftot hoz a benzinen felül is.

2020. márc. 16. 01:17
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb...

Nem azt mondom, hogy meg lehet élni vele, de napi 4-5000 ftot hoz a benzinen felül is.

Mellesleg minek pofázol, ha ötleted nincs?:)

2020. márc. 16. 01:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen. Most a kormány döntése miatt a gyerek felvigyázás az kapós lesz.

Barátnőm még jo pénzért sem talal mert 2 rossz csont gyereket nem szívesen vállalnak el.

Így meg marad a nagyi ,ami elvileg tilos ....de nincs más.

Én boltban dolgozom ,annyian maradtak otthon a gyerek miatt hogy kell ember ....igaz ez veszélyes közeg azért ,de nekem ez a szakmám így jartam. Ha muszáj a pénz most kb bármilyen boltba kell munkaerő.

2020. márc. 16. 06:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Bolti eladó, gyorséttermi dolgozó, talán dohányboltos (nem cigizek, nem tudom, hogy ők nyitva maradnak-e)
2020. márc. 16. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy új info: nem korhaz hanem idősek otthona a munka helye

Segédapolo munka

A szünet miatt szintén sokan kiestek.

2020. márc. 16. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

"Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb..."

Még szerencse, hogy egy kocsit csak tankolni kell, nem kopik a gumi, fék, kuplung, nem kell olajat, szűrőket cserélni. De segghülye vagy apám :)

2020. márc. 16. 11:36
 10/12 anonim ***** válasza:

@9 átmeneti időszakról van szó, nem karrierről. Profi hónapos kiesésre számít az ember, nem fél évre vagy többre.

Húzd ki a fejed a valagadból és válassz hangnemet, amit vissza akarsz kapni. Nem igaz, hogy az ilyen ostoba szaroknak ekkora a pofája

2020. márc. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!