Milyen munkahelyek, munkakörök maradtak Budapesten, amivel a jelenlegi pánik idején ki lehet termelni a 150 ezres albérletárat?
Vagy alkupozícióban vagyok a főbérlővel?
Érettségim van, beszélek angolul, vendéglátóiparnak annyi. De dolgoztam már rengeteg területen, nem tartom szégyennek az alantasnak mondott munkát sem, csak fizessék meg. És gyorsan el lehessen helyezkedni.
Unokatesóm két kisfia*
Sokan meg pont a másik oldalról vannak kiszolgáltatva: otthon akarnak maradni a gyerekek miatt vagy mert a bejárás nehezített, lehet, hogy találsz beugró munkát kisboltokba, ilyesmi helyekre is most. Fuvarozhatsz is embereket, ha van kocsid (oszkárral) pár ezer ft/fő az is.
Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb...
Nem azt mondom, hogy meg lehet élni vele, de napi 4-5000 ftot hoz a benzinen felül is.
Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb...
Nem azt mondom, hogy meg lehet élni vele, de napi 4-5000 ftot hoz a benzinen felül is.
Mellesleg minek pofázol, ha ötleted nincs?:)
Igen. Most a kormány döntése miatt a gyerek felvigyázás az kapós lesz.
Barátnőm még jo pénzért sem talal mert 2 rossz csont gyereket nem szívesen vállalnak el.
Így meg marad a nagyi ,ami elvileg tilos ....de nincs más.
Én boltban dolgozom ,annyian maradtak otthon a gyerek miatt hogy kell ember ....igaz ez veszélyes közeg azért ,de nekem ez a szakmám így jartam. Ha muszáj a pénz most kb bármilyen boltba kell munkaerő.
Egy új info: nem korhaz hanem idősek otthona a munka helye
Segédapolo munka
A szünet miatt szintén sokan kiestek.
"Miért menne el? Ha Sopronba visz 3 másik embert, akkor is 0-ra jön ki, Pest vonzáskörzetében meg jóval kevesebb..."
Még szerencse, hogy egy kocsit csak tankolni kell, nem kopik a gumi, fék, kuplung, nem kell olajat, szűrőket cserélni. De segghülye vagy apám :)
@9 átmeneti időszakról van szó, nem karrierről. Profi hónapos kiesésre számít az ember, nem fél évre vagy többre.
Húzd ki a fejed a valagadból és válassz hangnemet, amit vissza akarsz kapni. Nem igaz, hogy az ilyen ostoba szaroknak ekkora a pofája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!