Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A munkahelyem kivetette a...

A munkahelyem kivetette a szabadságom egy részét. Így 3 hétig szabin leszek júniusban. Ti mivel töltenétek? Budapest 38/N

Figyelt kérdés
Az ismerőseim dolgoznak sajnos. Utazni egyedül nincs kedvem, meg a járvány miatt még nem is szeretnék mert veszelyeztetett vagyok. Kiállításokra szívesen járnék csak a múzeumok még nem nyitottak meg. :( Az otthon ülesből meg már azért elég volt.

2020. jún. 3. 09:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ööö... és barátkozásban másokkal mennyire lennél benne?? Elvégre társaságban jobban telik az idő :D
2020. jún. 3. 11:19
 12/26 A kérdező kommentje:
Felreértesek elkerülése véget vannak barátaim és nem azért irtam ki a kérdést mert társat keresnék. Csak ezt a 3 hetet akarom valahogy tartalmasan eltőlteni aztán visszaáll a semmiresem érek rá program. Vicces még nem voltam ilyen helyzetben mert sosem kaptam szabit még 1nhétre sem évek óta.
2020. jún. 3. 11:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki a BKV hajót ajánlotta, kétszer is voltam, és nekem nem volt ilyesfajta kellemetlen tapasztalatom.

Az a baj, hogy nagyon leszűkítetted a kört. Ilyen feltételek mellett elég nehéz lesz programokat kitalálni 3 héten ketesztül.

Másfelől meg lehet pont itt az ideje egyedül is jól érezned magadat. Ismerős érzés, én is mindig barátokkal mentem mindenhova, úgy éreztem, hogy egyedül ciki, aztán lett egy hobbim, ami miatt hajnali 5-kor kellett kelni és a többieket nem érdekelte, így kénytelen voltam egymagam bevállalni. Illetve voltam idegen országba, ahol pár embert ismertem, ott is rá voltam utalva arra, hogy egyedül szórakoztassam magamat. Rájöttem, hogy nem is annyira rossz, még mindig jobb, mint otthon lenni.

Egyébként szerintem a legizgalmasabb fotótémákat lehet, hogy pont nem ott találod, ahol szerinted érdemes volt bejárni a várost. Legalábbis én biztos valami különlegeset keresenék. Én pl. besurrantam lakóépületekbe érdekes mintázatú csigalépcsőket keresve. Ez csak egy példa, nyílván nagyon sok kreativitást lehet még belevinni.

2020. jún. 3. 11:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: én 24 éves nő vagyok és simán ülnék a pléden egyedül a Margit szigeten. Biztos nem jönnének oda percenként. (Vagy csak én vagyok egy bányarém :D)
2020. jún. 3. 11:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Régen én is túráztam egyedül sokat mert a barátaim nem szerettek kirándulni közben fotóztam. De már bejártam a Budai hegyeket és egyedül már annyira nem kötne le. Meg már nem is bírom a hosszú túrákat fizikailag. Idegen helyre nem akarok egyedül menni mert nem jól tájékozódom folyton eltévedtam korábban is csak azért a közelben könnyebb volt kitalálni valami településre. A bükkben ahol medvével is össze lehet futni már nem játszanám el ezt szívesen. Régen is gyakran frászt kaptam ha órákig nem találkoztam senkivel és zörögni kezdett a bokor. :D kiállitásra, koncertre elmennék egyedül csak az most nincs. A Margit szigeten meg tényleg az volt amit írtam. A hajó meg hiába volt jó a tengeren a Dunán halalra untatott. Jól elvagyok egyedül nekem a 2 hónap kijárasi tilalom is kellemesen telt. De nem vagyok hozzászokva a céltalan időtölteshez ez nekem új ezért nem találom most mi is legyen.
2020. jún. 3. 14:32
 16/26 A kérdező kommentje:

Valami gasztro vagy borfesztivál is jó lenne. De az sincs most

Majd kimegyek a piacra :D Frenetikus program :D meg csomo szanadtéri koncert szokott lenni ilyenkor. Most azok sincsenek. :( előadasokranis szívesen mennék de az sincs. Szóval rossz ez a szitu a járvány miatt.

2020. jún. 3. 14:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Keress egy lovardát és kezdj el lovagolni tanulni. Közben besegítesz az állatok körül, ha olyan a hely. Hidd el ez a tuti.
2020. jún. 3. 14:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha ha kb ez a munkám :D szabadidőmben nem megyek el ingyen dolgozni majdnem ugyan azt :D
2020. jún. 3. 18:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Kirándulás, olvasás, netezés, kerékpározás, online oktatás.
2020. jún. 3. 20:40
 20/26 A kérdező kommentje:
Ez már volt. Netezni köszi de az nekem nem program hanem kényszerűség. Mi az az online oktatás? Már van pár diplomám és millió könyvem hogy tovább képezzem magam.
2020. jún. 4. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!