A munkahelyem kivetette a szabadságom egy részét. Így 3 hétig szabin leszek júniusban. Ti mivel töltenétek? Budapest 38/N
Én vagyok, aki a BKV hajót ajánlotta, kétszer is voltam, és nekem nem volt ilyesfajta kellemetlen tapasztalatom.
Az a baj, hogy nagyon leszűkítetted a kört. Ilyen feltételek mellett elég nehéz lesz programokat kitalálni 3 héten ketesztül.
Másfelől meg lehet pont itt az ideje egyedül is jól érezned magadat. Ismerős érzés, én is mindig barátokkal mentem mindenhova, úgy éreztem, hogy egyedül ciki, aztán lett egy hobbim, ami miatt hajnali 5-kor kellett kelni és a többieket nem érdekelte, így kénytelen voltam egymagam bevállalni. Illetve voltam idegen országba, ahol pár embert ismertem, ott is rá voltam utalva arra, hogy egyedül szórakoztassam magamat. Rájöttem, hogy nem is annyira rossz, még mindig jobb, mint otthon lenni.
Egyébként szerintem a legizgalmasabb fotótémákat lehet, hogy pont nem ott találod, ahol szerinted érdemes volt bejárni a várost. Legalábbis én biztos valami különlegeset keresenék. Én pl. besurrantam lakóépületekbe érdekes mintázatú csigalépcsőket keresve. Ez csak egy példa, nyílván nagyon sok kreativitást lehet még belevinni.
Valami gasztro vagy borfesztivál is jó lenne. De az sincs most
Majd kimegyek a piacra :D Frenetikus program :D meg csomo szanadtéri koncert szokott lenni ilyenkor. Most azok sincsenek. :( előadasokranis szívesen mennék de az sincs. Szóval rossz ez a szitu a járvány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!