Apum egyedul él, én is. Ő 65, én 30. Kb csak egymásnak vagyunk. Az jó módszer hogy egy hétig nem megyek sehova a kutyasétáltatáson kívül, és utána meglátogatom?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
Ti hogy csináljàtok?
Mentem volna a hètvégèn, de kicsit náthás vagyok, és nem mertem, de hiányzik. Nemrég lettünk csak jóban, miután elváltak anyámmal.
A féltem és a hiányzik vetekszik bennem.
Ő amugy egy 200 fos faluban él, és heti 1x elmegy a kisboltba kb.
Nekem megszunt a munkahelyem, es a suli itthonrol van
2020. nov. 29. 12:15
1/4 anonim válasza:
Ha félted, akkor inkább a videoalapú információcserét javaslom. Ha bevásárlással segíted, akkor leteszed az ajtaja elé a megpakolt bevásárló szatyrot, megvárod, míg integet, váltotok egy pár szót kellő távolságból, majd beviszi. Ajánlott részéről a higiénés szabályok körültekintő alkalmazása. Azért csak vagy annyira józan, hogy meg tudd ítélni, mi az, ami még belefér a kockázatok minimalizálásába!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtàl!
Igazából teljesen igazad van...
A bevásárlásos segitségnyújtás kiesik sajna, mert se autóm, se emelnem nem szabad... de akkor marad a telefonos beszélgetés, mint eddig...
2020. nov. 29. 13:40
4/4 anonim válasza:
Vannak a kistelepüléseken is szociális szolgáltatások, ahol pl.: a bevásárlásban is besegítenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!