Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd,ha a mobilodon...

Hogy viselnéd,ha a mobilodon egy hétig nem lenne internet,semmit nem tudnál használni,csak sima hívás,sms?

Figyelt kérdés
Laptopot munkaidőn kívül,otthon hasznáhatnád vezetékes nettel.

2020. dec. 7. 05:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Akkor utközben csak zenét hallgatnék. Ennyi
2020. dec. 7. 06:12
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
A hét 5 napján most is így van, csak butatelefon van nálam. Megvagyok, nem hiányzik.
2020. dec. 7. 06:18
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha lenne más eszközön net, akkor csak-csak meglennék.

Az a helyzet, hogy az e-mail, a munkám köt a nethez és ez fontos, ha úton vagyok is. Bár mostanaban itthon kell rohadni...

Ezt leszámítva nekem azért is fontos a net, ha az eszközt nem nézzük, mert nem hallgatok rádiót, nem nézek tévét, filmet is csak tévé nélkül.

2020. dec. 7. 06:23
 4/21 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
83%

Ha van net, akkor simán.

Ha nem lenne máshol sem, akkor se esnék kétségbe, elég idős vagyok, hogy tudjam, milyen volt a net előtti élet :)

2020. dec. 7. 06:34
 5/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem bírnám ki. Távkaocsolatban élünk, csak így tudunk beszélgetni (videó hívás).
2020. dec. 7. 07:08
 6/21 A kérdező kommentje:

Utolsó,laptopot használhatnál azalatt a hét alatt,tehát este beszélhetnétek.

A hangsúly azon van,napközben ki mennyire függő a mobilnettől.

De amúgy ha ennyire függsz valakitől,az elgondolkodtató.

Egy hétről van szó.

2020. dec. 7. 07:11
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Csengőhangot szerkesztenék, kígyóznék, sms-eket nézegetnék, rendezgetném a telefonkönyvet, százezredszer is végignézném a menüt, hátha találok valami újat, csak úgy, mint 20 évvel ezelőtt.
2020. dec. 7. 07:19
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavarna, könyvet olvasnék. Már akkor is éltem, amikor még egyáltalán nem léteztek mobil telefonok, és internet se. Sokkal boldogabbak voltak az emberek, és senki sem unatkozott net nélkül.
2020. dec. 7. 07:24
 9/21 anonim ***** válasza:
95%

valoszinu jobb is lenne mert eleg telefon fuggo vagyok.

festenek, alkotnek, tobbet lennek a szabadban es jobban tudnam elvezni a materialis teret

2020. dec. 7. 07:49
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nem telon olvasnék hanem papíron. S nem messengeres beszélnék párommal, hanem hivasban
2020. dec. 7. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!