Meddig lesznek kb zárva az iskolák gimi, általános iskola, két hétig kb?
Erre őszintén szólva nem fog tudni neked senki konkrét választ adni.
Most napról napra változik minden. Én egyetemre járok. Szerdán délután együtt készültünk pár csoporttárssal a másnapi laborra, EGY ÓRÁVAL KÉSŐBB kitört a pánik és már a hét végén lévő összes óra le lett mondva, pár órával később meg már "határozatlan időre" bezárt a suli.
A következő napokban tele volt az email fiókom, a "Mivel a félévben már nem(valódzínű), hogy találkozunk" kezdetű emailekkel...
Tényleg nem tudok mit gondolni, mit hinni. Nyári szakgyak off, pénz igy 0, csak teher lesz/vagyok. A volt gimis tanáraim nagyon kívánnak, hogy lesz igy gyakorlás kémia érettségire stb stb...
Két hétnél.biztosan tovább, de húsvétig also hangon nem mennek a kicsik suliba.:(
Csehország és Ausztria is ezt jelentette be. Így van. Szerintem se lesz már suli :(
Az a baj hogy elég rossz matekos vagyok, nem tudom hogyan fogok tudni segíteni a gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!