Jól teszem hogy végleg elhagyom az internet világát? Nem vicc!
Rájöttem arra, hogy vannak az életben olyan dolgok, amik többet érnek mint az ,,internet világa"
Gondolok itt a háziállataimra, vagy a családtagjaimra. Szeretnék több időt, és energiát szentelni rájuk. Amióta elvesztettem a kutyámat, azóta rájöttem arra hogy amig neten elpazaroltam azt az időt, a kutyámra fordíthattam volna.
Először is a facebookot törlöm, utána a többi oldalt.
23F
Számomra ebből az jön le, hogy nem az internettel van a probléma, mivel az csak egy használati eszköz, hanem magaddal. H..lyeséget fogsz csinálni az 100%. Az internetet kell megtanulni helyesen használni és időtakarékosan.
Tanuld meg, hogyan tudnád beosztani az idődet!! Ez a nyitja mindennek!
A mentalitásod irtó nevetséges és gáz. Semmi becsülendő nincs benne.
Az interneten rengeteg olyan információt megtalálsz, ami csak a hasznodra válik. 23 évesen kár, hogy ezt nem érted. Nemcsak szórakozni lehet az interneten.
Te most strucc politikát fogsz alkalmazni. És nem ez a megoldás!
Az internet nem rossz dolog, csak jól kell tudni használni. A Facebookot jobb megtartani, csak nem kell belépni rá. Manapság rengeteg mindent online lehet elintézni, sőt van, amit csak úgy már. Ráadásul ha olyan helyen dolgozol, akkor is szükség van rá.
Igazából magadat kell korlátozni.
Ne hallgass a többi válaszra!
Szerintem jól teszed, ha így cselekszel. Fordítsd az idődet értelmes, hasznos dolgokra.
Az internet világa mióta egyenlő a közösségi oldalakkal?
Vagy te nem szoktál online filmet nézni, vagy letölteni egy könyvet vagy játékot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!