Jól teszem hogy végleg elhagyom az internet világát? Nem
vicc!
Figyelt kérdés
Rájöttem arra, hogy vannak az életben olyan dolgok, amik többet érnek mint az ,,internet világa"
Gondolok itt a háziállataimra, vagy a családtagjaimra. Szeretnék több időt, és energiát szentelni rájuk. Amióta elvesztettem a kutyámat, azóta rájöttem arra hogy amig neten elpazaroltam azt az időt, a kutyámra fordíthattam volna.
Először is a facebookot törlöm, utána a többi oldalt.
Az interneten lehet tanulni, online tanfolyamokat végezni, fejleszteni magad, filmeket nézni, könyveket olvasni, zenét hallgatni, nyelvet tanulni, előadásokat megnézni..stb..
Főleg a jelenlegi helyzetben minden az interneten történik.
Na, csak hirtelen ennyi jó és hasznos dolog jutott eszembe az internetről.
2020. nov. 30. 10:51
22/34 anonim válasza:
Véleményem szerint egy kifinomultabb megközelítés lenne a legjobb számodra, kérdező! A közösségi oldalakat úgy hajítanám a helyedben a szemétdombra, ahogyan vannak. Talán a chat-oldalak azok még, amelyektől el tud vadulni, vakulni, hülyülni, függővé tud válni az ember, - tehát ez sem veszteség, ha a levesben végzik. Az is érthető, ha ebben a szélhámos világban ódzkodsz a banki ügyintézésektől, bizalmas adatok megadásától, - mert az ilyen irányú aggodalmaidnak sajnos van alapja. A hálózatokra épülő játékközösségeket is lényegében kifinomult csalók, egymással ellenségeskedő klikkek uralják, - talán ez sem viszi előrébb az ügyedet - már csak azért sem, mert még időt rabló is. A többi felhasználási lehetőséget viszont újra gondolnám a helyedben, kérdező! Bárhogy is döntesz, a te döntésed marad és ezt mindenkinek illik tiszteletben tartania, - még ha nehezére is esik ez!
2020. nov. 30. 11:34
23/34 anonim válasza:
A közösségi oldalak valóban időpocsékolás, de azért baszki, pl. csekket befizetni neten egy-két kattintás, azzal rengeteg időt nyersz (amit utána a családdal tölthetsz), mint mindig rohangálni a postára.
2020. nov. 30. 12:38
24/34 anonim válasza:
"Szeretnék több időt, és energiát szentelni rájuk."
Hát én pont azért használom az internetet, mert egy csomó időt nyerek vele! Nem hülyeségeket kell rajta nézegetni!
2020. nov. 30. 12:59
25/34 anonim válasza:
Ha nem tudod normálisan használni minek. Jól írák, ha nem vagy ebbe a századba való, akkor ne erőltetsd. Menj inkább kapálni meg vályogházat építeni.
2020. nov. 30. 17:33
26/34 anonim válasza:
Tehát egy netes közösségi oldalon kérdezed meg a netes emberek véleményét arról, hogy jól teszed-e, ha elhagyod a netes világot. Nem érzed ezt egy kicsit röhejesnek?
2020. nov. 30. 17:41
27/34 anonim válasza:
Egy 13 éves kölyök is több ésszel használja az internetet xd
2020. nov. 30. 17:44
28/34 anonim válasza:
Az én ismerőseim közül sok fent sincs az fb-én. De velük is már csak a szgép segítségével levelezek. És amikor valamire kíváncsi vagyok, vonatindulás pl. vagy bármi más, csak beírom a googléba. Vagy megnézem a térképet. Igaz, régebben kiterítettem magam elé a térképet, vagy elővettem az atlaszt, és ott kerestem meg, amire kíváncsi voltam, de ez azért csak kényelmesebb. Viszont sok időt elvesz az olvasástól például.Úgyhogy alapjában helyeselni tudom.
2020. dec. 1. 08:21
29/34 anonim válasza:
Ezzel vissza jutsz a XX.századba!Ne csináld!
2020. dec. 1. 16:43
30/34 anonim válasza:
És miért lenne baj, ha nem a 21. század szerint él?
A mai világ beteg. Bolond, aki belesimul, s nem kívánkozik vissza régi, emberibb időkbe ebből a haldokló mai világból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!