Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól teszem hogy végleg elhagyo...

Jól teszem hogy végleg elhagyom az internet világát? Nem vicc!

Figyelt kérdés

Rájöttem arra, hogy vannak az életben olyan dolgok, amik többet érnek mint az ,,internet világa"

Gondolok itt a háziállataimra, vagy a családtagjaimra. Szeretnék több időt, és energiát szentelni rájuk. Amióta elvesztettem a kutyámat, azóta rájöttem arra hogy amig neten elpazaroltam azt az időt, a kutyámra fordíthattam volna.

Először is a facebookot törlöm, utána a többi oldalt.

23F

#internet #régimódi #Nem az én világom #Átlagos halandó ember vagyok
2020. nov. 30. 03:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Az interneten lehet tanulni, online tanfolyamokat végezni, fejleszteni magad, filmeket nézni, könyveket olvasni, zenét hallgatni, nyelvet tanulni, előadásokat megnézni..stb..

Főleg a jelenlegi helyzetben minden az interneten történik.

Na, csak hirtelen ennyi jó és hasznos dolog jutott eszembe az internetről.

2020. nov. 30. 10:51
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Véleményem szerint egy kifinomultabb megközelítés lenne a legjobb számodra, kérdező! A közösségi oldalakat úgy hajítanám a helyedben a szemétdombra, ahogyan vannak. Talán a chat-oldalak azok még, amelyektől el tud vadulni, vakulni, hülyülni, függővé tud válni az ember, - tehát ez sem veszteség, ha a levesben végzik. Az is érthető, ha ebben a szélhámos világban ódzkodsz a banki ügyintézésektől, bizalmas adatok megadásától, - mert az ilyen irányú aggodalmaidnak sajnos van alapja. A hálózatokra épülő játékközösségeket is lényegében kifinomult csalók, egymással ellenségeskedő klikkek uralják, - talán ez sem viszi előrébb az ügyedet - már csak azért sem, mert még időt rabló is. A többi felhasználási lehetőséget viszont újra gondolnám a helyedben, kérdező! Bárhogy is döntesz, a te döntésed marad és ezt mindenkinek illik tiszteletben tartania, - még ha nehezére is esik ez!
2020. nov. 30. 11:34
 23/34 anonim ***** válasza:
90%
A közösségi oldalak valóban időpocsékolás, de azért baszki, pl. csekket befizetni neten egy-két kattintás, azzal rengeteg időt nyersz (amit utána a családdal tölthetsz), mint mindig rohangálni a postára.
2020. nov. 30. 12:38
 24/34 anonim ***** válasza:
90%

"Szeretnék több időt, és energiát szentelni rájuk."

Hát én pont azért használom az internetet, mert egy csomó időt nyerek vele! Nem hülyeségeket kell rajta nézegetni!

2020. nov. 30. 12:59
 25/34 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem tudod normálisan használni minek. Jól írák, ha nem vagy ebbe a századba való, akkor ne erőltetsd. Menj inkább kapálni meg vályogházat építeni.
2020. nov. 30. 17:33
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
Tehát egy netes közösségi oldalon kérdezed meg a netes emberek véleményét arról, hogy jól teszed-e, ha elhagyod a netes világot. Nem érzed ezt egy kicsit röhejesnek?
2020. nov. 30. 17:41
 27/34 anonim ***** válasza:
64%
Egy 13 éves kölyök is több ésszel használja az internetet xd
2020. nov. 30. 17:44
 28/34 anonim ***** válasza:
46%
Az én ismerőseim közül sok fent sincs az fb-én. De velük is már csak a szgép segítségével levelezek. És amikor valamire kíváncsi vagyok, vonatindulás pl. vagy bármi más, csak beírom a googléba. Vagy megnézem a térképet. Igaz, régebben kiterítettem magam elé a térképet, vagy elővettem az atlaszt, és ott kerestem meg, amire kíváncsi voltam, de ez azért csak kényelmesebb. Viszont sok időt elvesz az olvasástól például.Úgyhogy alapjában helyeselni tudom.
2020. dec. 1. 08:21
 29/34 anonim ***** válasza:
15%
Ezzel vissza jutsz a XX.századba!Ne csináld!
2020. dec. 1. 16:43
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

És miért lenne baj, ha nem a 21. század szerint él?

A mai világ beteg. Bolond, aki belesimul, s nem kívánkozik vissza régi, emberibb időkbe ebből a haldokló mai világból.

2020. dec. 1. 16:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!